Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

15 sati postojanosti i ugode: Clarins Everlasting puder

Potaknuta velikim uspjehom svog prvog Everlasting pudera, francuska kozmetička kuća Clarins odlučila je napraviti i kompaktnu verziju sa istim karakteristikama koje ima i prvjenac.

Clarins Everlasting tekući puder sa zaštitnim faktorom 15 obećava postojanost od čak 15 sati. U pitanju je bezuljna, zaglađujuća tekstura koja ujednačava ten i daje mu prirodnu blistavost. Ima odličnu moć prekrivanja te pomaže u smanjenju sitnih mimičkih bora i ostalih nesavršenosti na licu. Dolazi u pakiranju od 30 ml te je dostupan u 15 različitih nijansi.

Kao logičan slijed, nakon Everlasting tekućeg pudera Clarins je odlučio ljubiteljima tekuće formule pružiti novo iskustvo u obliku kompaktnog pudera - Clarins Everlasting kompaktni puder. Još je u tekućoj verziji puder Clarins koristio svoj patent nazvan 'High-Fidelity System' koji omogućuje pravilnu raspoređivanje pigmenata i koji jamči dugotrajnu postojanost. Istih karakteristika kao i njegov 'tekući stariji brat' ovaj kompaktni puder ima mogućnost mokrog i suhog nanošenja. Suho nanošenje rezultira prirodnim i ujednačenim izgledom lica dok mokrim nanošenjem dobivamo optimalne rezultate: prirodan ali matiran izgled. Oba pudera pružaju trostruku zaštitu: protiv slobodnih radikala, zagađenja i UV zraka. Osim trostruke zaštite pružaju i neprestanu hidrataciju koja kožu ostavlja podatnom i svilenkasto mekom tokom cijelog dana. Dolazi u pakiranju od 10 grama sa spužvastim aplikatorom te je dostupan u 10 različitih nijansi.

(nijanse obilježene *(zvjezdicom) nisu dostupne u kompaktnoj verziji)

Preporučena maloprodajna cijena Clarins Everlasting tekućeg pudera je 290 kn, a kompaktnog 280 kn.

Tags: make-up, puder, clarins, everlasting

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up 15 sati postojanosti i ugode: Clarins Everlasting puder