Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

20 godina sjaja: YSL Touche Éclat iluminator

ysl-touche-eclat-20-years

Prije točno 20 godina, 1992., Yves Saint Laurent kreira kultni proizvod Touche Éclat. U elegantnoj zlatnoj futroli, Touche Éclat u ovih je 20 godina postao nezaobilazan stanovnik svakog nesesera.

Pod motom 'Unesimo svjetlost u život svake žene' Touche Éclat je postao best-seller koji nosi samu srž YSL brenda. U čast proslave dvadesetog rođendana, Touche Éclat obavijen je svjetlošću delikatno graviranog zlata i u ograničenom je izdanju.

Lloyd Simmonds, kreativni make-up direktor Yves Saint Laurenta za Touche Éclat kaže da je to proizvod koji je uveo novi koncept make-upa: bez diktata, bez neprirodnih transformacija. 'Touche Éclat ne pokriva, već osvjetljava. Čak i tamnija područja blistaju. Svjetlo se nikada ne nanosi, ono dolazi iznutra. To je istinski sjaj. Volim miješati nijanse, jednu koja odgovara tonu kože s jednom svjetlijom kako bih oblikovao i naglasio određene zone lica – lukove obrva, Kupidov luk i usne, bradu i jagodice – sve predjele koji hvataju svjetlo.'

ysl-touche-eclat-20-years

Stapa se sa kožom i daje joj nevjerovatan sjaj zahvaljujući formuli sa mikro-česticama. Praktičan highlighter tena može se koristiti i danju i noću, na čisto lice ili preko podloge. Uklanja znakove umora i naglašava ljepotu kože u samo nekoliko poteza, od vrha brade do vrha jagodica. Sakriva nepravilnosti i izglađuje nedostatke, ako ga nanesete oko ruba usta stvara dojam punijih usana. U samo nekoliko poteza, Touche Éclatosvjetljava tamnija područja, tamne podočnjake čini manje vidljivima, uklanja nepravilnosti oko nosa, ublažava bore i zaobljuje kutove usana.

Zahvaljujući bogatom Luminocaptide kompleksu s ekskluzivnom koncentracijom kristalnih i lamelarnih pigmenata, Touche Éclatzadržava svjetlost, oblikuje, smanjuje sjene i zaglađuje nepravilnosti 24 sata dnevno. Raspršujući pigmenti 'mekog fokusa', zajedno sa svjetlosnim pigmentima 'Ampi Light' tvore tri ključna funkcionalna elementa. U srcu pigmenta, najlonske čestice olakšavaju nanošenje i u trenu pružaju mekoću, mikro-emiteri hvataju i pojačavaju svjetlost iz prostora, a vinil polimerska ovojnica stvara optički efekt zaglađivanja, raspršuje svjetlost u svim pravcima, stvarajući odsjaj koji skriva nepravilnosti tena zadržavajući transparentnost.

ysl-touche-eclat-20-years

Ima svježu, fluidnu, ultra-laganu i svilenkastu teksturu koja je savršen spoj vode i silikona koja klizi preko kože ne ostavljajući suvišne tragove. Iznimno tanak veo, poput druge kože, dopušta lagano nanošenje dodatnih slojeva, ne ostavljajući dojam pretjeranog make-upa. Baziran na posebnom polimeru, 'Humectine' kompleks pruža cjelodnevni osjećaj hidratacije i svježine. Dugotrajan učinak jamči ovojnica pigmenata uz derivate silikona, tako da nikad nemate osjećaj zategnutosti kože. Osjećaj ugode i postojanost boja traje satima.

Dostupan je u tri nijanse - 1 Rose Lumiere, 2 Ivoire  Lumiere i 3 Pêche Lumiere, maloprodajna cijena mu je 290 kuna.

Sve o Touche Éclatu možete pročitati i ovdje --> link

Tags: korektor, iluminator

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up 20 godina sjaja: YSL Touche Éclat iluminator