Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

2000 Calorie maskara slavi 20 godina

Ikona među maskarama za volumen slavi 20 godina svoje reputacije kao najbolja među najboljima u novom ruhu ili kako su ga nazvali u Max Factoru - svojoj novoj elegantnoj maloj crnoj haljini.

Max Factor 2000 Calorie maskara predstavlja u make up-u  isto što i mala crna haljina u modi, bezvremensku eleganciju i apsolutni must have. Dostupna je u tri varijante:  Dramatic Volume, Curved Brush i najnovija -  Waterproof.

Pat McGrath, Global Creative Design Director za Max Factor kaže za 2000 Calorie maskaru: 'Ona  je moj izbor  već godinama. Na nju se uvijek mogu osloniti bez obzira da li radim na snimanjima ili u backstageu modnih revija. Ultra volumenska formula omogućuje lako nanošenje više slojeva, a sa tri varijante mogu se postići različiti efekti.'

Max Factor 2000 Calorie maskara postiže do 300% više volumena zahvaljujući specijalnoj formuli koja sadrži patentirane tekuće kristale. Oni nadograđuju dužinu i punoću trepavica, a zahvaljujući emulziji 'vosak-u-vodi' masakara se ne suši brzo te ju je moguće nanijeti u više slojeva maskare dok iznimno otporni vosak omogućuje volumen koji traje.

Max Factor vizažistica Vanesa Ćopić savjetuje:  'Sjajna stvar je što je 2000 Calorie maskara odličan izbor za svaku prigodu – od decentnog svakodnevnog izgleda do večernjeg glamura. I to sve zahvaljujući četkici koja uvijek nanosi istu količinu maskare i omogućuje kreiranje različitih izgleda. Trik za postizanje volumena i lijepo razdvojene trepavice je u cik-cak nanošenju. Tom tehnikom postiže se dodatni volumen u samom korijenu trepavica.'

Preporučena maloprodajna cijena Max Factor 2000 Calorie maskare je 67,90 kn.

Tags: make-up, maskara, makeup, factor

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up 2000 Calorie maskara slavi 20 godina