Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Anti-age puder koji djeluje na 6 znakova starenja: YSL Youth Liberator Serum Foundation

ysl-youth-liberator-serum-foundation

Zahvaljujući stručnom znanju na području make-upa i njege kože, Yves Saint Laurent odlazi korak dalje u njezi tena i kreira inovativni puder Youth Liberator Serum Foundation.

Youth Liberator Serum Foundation je prva anti-aging podloga obogaćenu glikanaktivom (Glycanactif) za blistav ten te vidno glatkiju i revitaliziranu kožu u trenu.

Koža se s godinama uvelike mijenja - gubi materiju, čvrstoću i sjaj. Nastaju bore, a tekstura kože postaje neujednačena i ten gubi prirodni sjaj. Glycanactif uklanja vidljive znakova starenja, spoj Colour Tune-Up ujednačava i osvjetljava ten.

Glikana su važni za kožu, njihova se razina s godinama smanjuje što se slikovito može opisati kao zaključavanje procesa regeneracije. Stručnjaci su utvrdili da određeni glikani imaju sposobnost 'otključavanja' stanica i oslobađanja njihovog potencijala za postizanje mladolikosti. Temeljem ovog saznanja razvili su ekskluzivan, patentom zaštićen spoj Glycanactif s tri glikana koji djeluju protiv bora, podižu kožu, preoblikuju je te joj daju prirodni sjaj.

Koža s vremenom gubi svježinu i ružičasti ton. Ten postaje žućkast i bez sjaja. Zahvaljujući jedinstvenom stručnom znanju u pogledu boja, Yves Saint Laurent je kreirao Colour Tune-Up Complex, spoj pigmenata koji ispravljaju metriku boja na tenu.

Stručnjaci za klinička ispitivanja utvrdili su da je 6 znakova koji utječu na mladolikost dovoljno da svaka žena odredi svoju percipiranu dob - bore između obrva, bore oko očiju, bore ispod očiju, oblik donjeg dijela lica, bore oko usana i bore u kutovima usana.

ysl-youth-liberator-serum-foundation

Novi YSL puder Youth Liberator Serum Foundation djeluje na ovih 6 znakova. Već kod prvog nanošenja vraća se ujednačenost, svježina i blistavost tena. Tekstura se ravnomjerno širi po licu i zaglađuje kožu, prikrivajući bore. Pruža joj hidrataciju i osjećaj ugode. Ten je blistav tijekom cijelog dana.

Zahvaljujući tekućoj teksturi seruma koja se stapa s kožom, Youth Liberator Serum Foundation klizi po koži, pružajući joj prekrasan ujednačen sloj. Sadrži agens s učvršćujućim djelovanjem i koži pruža 24-satnu hidrataciju. SPF 20 formula, obogaćena vitaminom E s antioksidacijskim djelovanjem, štiti kožu od foto starenja.

ysl-youth-liberator-serum-foundation

Youth Liberator Serum Foundation dolazi u 12 nijansi podijeljenih prema podtonu. Rosy Beige (ružičasto-bež) nijanse namijenjene su rozom podtonu kožu (BR20, BR40, BR50), beige (bež) nijanse neutralnom podtonu (B10, B20, B30, B40, B60, B70), a Gold Beige (zlatno-bež) žutom podtonu (BD10, BD 30, BD50).

Cijena Youth Liberator Serum Foundation puder je 502 kune.

Recenziju novog YSL pudera Youth Liberator Serum Foundation možete pročitati ovdje --> link

 

 

Tags: yves, saint, laurent, puder, serum

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Anti-age puder koji djeluje na 6 znakova starenja: YSL Youth Liberator Serum Foundation