Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Artdeco Forever Glam za glamurozni doček

Želite li u novogodišnjoj noći imati poseban sjaj? Artdeco je izbacio blagdansku kolekciju za glamurozan izgled. Cijela kolekcija ima poseban sjaj i daje efekt blistavog, glamuroznog izgleda.

Karakteriziraju je metalik boje i senzualne nijanse, a inspirirana je bezvremenskom elegancijom nakita od dragog kamenja.

Glam Stars Eyelights u nijansama 7 Sparkling Brown i 3 Sparkling Grey kombinira iluminator i sjenilo u jednom, lako se nanosi i blenda te ostavlja svilenkasti trag na koži. Cijena je 149 kn.

Glam Stars sjenila dolaze u nijansama 684 Rosy Shimmer, 667 Metallic Lilac, 665 Deep Violet, 649 Greenish Brown i 645 Brown Titan. Poput svile klize na kapcima, a boje se prelijevaju i hvataju svjetlost. Zahvaljujući mineralnim pigmentima odlikuju se dugotrajnošću. Cijena sjenila je 45 kn, a mogu se slagati u palete sa četiri boje Beauty Box Quattro Glam Stars ili dvije Beauty Box Duo Glam Stars. Cijena prazne palete sa četiri boje je 66 kn, a sa dvije 52 kn.
Glam Stars Shimmer Cream je iluminator koji u ovoj kolekciji dolazi u nijansi 6 Gentle Rose. Može se nanositi i na obraze, oči i dekolte te ostavlja suptilan sjaj. Cijena je 66 kn.
Glam Stars Lip Gloss u nijansama 17 Praline, 21 Soft Pink i 26 Rosy Nude naglašava usne i daje im suptilan sjaj te ih čini punijima. Cijena sjajila je 83 kn.
Glam Stars Liquid Eyeliner tekući tuš u nijansi 7 Anthracite sa gel-teksturom i blistavim česticama daje završni sjaj make-upu te naglašava glamurozan izgled očiju. Cijena mu je 83 kn.
Glam Stars Soft Eyeliner olovka za oči u nijansi 80 Sparkling Black sa anti-oksidantima i vitaminom E sa novom, dugotrajnom teksturom nakon sušenja postaje vodootporna. Cijena je 52 kn.
Glam Stars Nail Lacquer lakovi za nokte u nijansama 272 Sparkling Deep Mauve i 293 Sparkling Tinplate sa patentiranom formulom bez formaldehida. Cijena lakova za nokte je 66 kn.

Tags: make-up, artdeco

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Artdeco Forever Glam za glamurozni doček