Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Avon Ideal Flawless: podloga za savršeno prekrivanje

avon-ideal-flawless-nijanse

Avon je lansirao novu kolekciju proizvoda Ideal Flawless čija je glavna prednost savršeno prekrivanje bez tragova.

Tehnologija InvisiBlend omogućava prozračno i nevidljivo prekrivanje za savršen ten iz svakog kuta te čak i najzahtjevnijoj koži lica pruža savršenu pokrivenost bez vidljivih tragova, a njezina prozračna tekstura omogućava prodiranje prirodnog odsjaja kože.

avon-ideal-flawless

Ekskluzivna tehnologija InvisiBlend Pigmenti podloge Ideal Flawles SPF 15, koji se stapaju i prilagođavaju tenu, osiguravaju nevidljivo prikrivanje svih nepravilnosti, ujedno hidratizirajući kožu koja blista zdravim sjajem. U kombinaciji s korektorom Ideal Flawless, dostupnim u svijetloj i srednje tamnoj nijansi, koji zajamčeno prekriva neželjene podočnjake i sve znakove umora, lice postaje besprijekorno iz svakog kuta gledanja.

avon-ideal-flawless

Kao završni korak u postizanju savršene podloge nikako se ne smije izostaviti puder u kamenu Ideal Flawless čije dvije prilagodljive nijanse pomažu prikriti neželjeni sjaj te nesavršenosti na koži lica. Za potpuni dojam prozračnosti te dugotrajan prirodan i svjež izgled tu je i nevidljiva podloga Ideal Flawless 3u1 koja sadrži podlogu, puder i korektor, a dostupna je u 5 različitih nijansi.

avon-ideal-flawless-jillian-dempsey

Kreativna direktorica Avona Jillian Dempsey savjetuje da se obavezno prije podloge nansese hidratantna krema koju treba ostaviti da se upije i tek nakon toga staviti prvo korektor, pa tekuću podlogu sa zaštitnim faktorom. Za posebno blistav izgled probajte nakon toga nešto tamniju podlogu nanijeti na nos i ispod jagodica, a na samom kraju puder u kamenu za prikirvanje neželjenog sjaja.

Cijene proizvoda u kolekciji (katalog kampanje 5) su 65 kn za Ideal Flawless podloga SPF 15, 59 kn za Ideal Flawless puder u kamenu, 49 kn za Ideal Flawless 3u1 podloga za lice te 36 kn za Ideal Flawless korektor.

 

Tags: make-up, avon, puder, podloga

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Avon Ideal Flawless: podloga za savršeno prekrivanje