Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Baršunaste, mat usne: Bourjois Rouge Edition Velvet ruževi

bourjois-rouge-edition-velvet

Bourjois je lansirao novu liniju Rouge Edition ruževa - Rouge Edition Velvet, ruževe za usne baršunaste teksture sa čistim mat bojama.

Novi Bourjois Rouge Edition Velvet ruž imaju savršeno baršunastu teksturu koja u potpunosti prekriva usne intenzivnim, modernim mat bojama.

bourjois-rouge-edition-velvet

Boja, osjećaj na usnama, dugotrajnost, postojanost boje, aplikator za precizno nanošenje i mat efekt su samo neke od značajki Rouge Edition Velvet ruževa. 1/4 čistih pigmenata rezultira jakim i čistim bojama, 1/4 koncentrat baršuna ima za rezultat osjećaj ugode na usnama i mat izgled, a prozračna ulja daju izrazito lagani osjećaj, kao da ništa nije na usnama.

bourjois-rouge-edition-velvet

Usne su baršunaste, pune i meke na dodir zahvaljujući laganoj i topivoj teksturi. Bez obzira što mu je tekstura izuzetno lagana, ovaj ruž je postojan do čak 16 sati i ne blijedi te hidratizira usne, ne isušuje i ne preslikava se.

Bourjois Rouge Edition Velvet je dostupan u 8 različitih nijansi, a može se kupiti u Mueller, dm i Bipa drogerijama po cijeni od 89,90 kuna.

Tags: usne, ruž, bourjois, ruževi, baršunaste

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Baršunaste, mat usne: Bourjois Rouge Edition Velvet ruževi