Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Besprijekoran ten bez tamnih mrlja i nepravilnosti: Clarins Everlasting Foundation +

clarins-everlasting-plus

Clarins je reformulirao svoj bestseller, a novi Everlasting Foundation + puder je od proljeća dostupan i kod nas.

Novi Clarins Everlasting Foundation + puder pruža 18 sati postojanosti, savršenog prekrivanja nedostataka, nevjerojatne ugode i hidratacije te zaštite. Nova generacija Everlasting pudera je obogaćena biljnim ekstraktima, a sadrži i organsku quinou.

clarins-everlasting-plus

Otporan je na vlagu i  toplinu, a postojanost d 18 sati može zahvaliti kombinaciji Clarinsove tehnologije High Fidelity System+ i bambusa u prahu. Savršeno prianja uz kožu,a bambus u prahu upija višak sebuma. High Fidelity System+ drži pigmente na površini kože i spriječava njihovo uvlačenje u pore i borice te nijansa ostaje uvijek ista te se ne preslikava.

Clarins Everlasting Foundation + puder ima glatku teksturu koja odmah sakriva tamne mrlje, crvenilo i druge nesavršenosti. Ten je besprijekoran bez neželjenog učinka maske ili osjećaja težine. U Clarinsu su uspjeli postići blistavost bez sjaja zahvaljujući Light-Optimizing+ kompleksu koji hvala i raspršuje svjetlo na površini kože te joj daje zdravi izgled i savršenu pokrivenost.

clarins-everlasting-plus

Organski ekstrakt quinoe održava kožu mekom te ojačava barijeru kože, a u kombinaciji s  drugim biljnim ekstraktima pojačava hidrataciju. U srcu formule su ekstrakti bijelog čaja i cikorije koji brane kožu od slobodnih radikala odgovornih za rperano starenje i gubitak blistavosti. 100% mineralni filteri štite kožu od štetnih učinaka sunca i osiguravaju savršeno finu teksturu.

Clarins Everlasting Foundation + puder dolazi u 19 nijansi, a cijena mu je 299 kuna.

Tags: puder, foundation, clarins, everlasting

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Besprijekoran ten bez tamnih mrlja i nepravilnosti: Clarins Everlasting Foundation +