Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

BIPA proizvodi za svaku ženu

bipa-iq-cosmetics

Poznati lanac drogerija BIPA za svoje je kupce osmislila vlastite marke proizvoda kako bi im kupnju učinila još vedrijom i povoljnijom. Proizvodi označeni BIPA imenom razvijeni su prema visokim standardima kvalitete, a sadrže raznovrsni asortiman s cijenama koje raduju. U BIPA-ine vlastite robne marke ulaze LOOK BY BIPA, iQ COSMETICS, b.pretty, little Girl, MY i B.STYLED.

Vrhunski make-up iz linije LOOK BY BIPA svojim žarkim, modernim bojama mlade djevojke pretvara u kraljice stila i ljepote. Šarenilo, prepoznatljiv i ležeran dizajn te vrlo pristupačna cijena čine proizvode LOOK BY BIPA neizostavnim sastojkom svake kozmetičke torbice. LOOK BY BIPA pazi na svaki detalj te nudi sve što je potrebno za savršen mladenački izgled – za blistave usne, sjajan ten i istaknute oči. Sada je moguće imati profesionalno njegovane nokte uz pomoć lakova i dodatnih proizvoda za nokte iz linije LOOK BY BIPA Nails.

 

bipa-iq-cosmetics

Visokovrijedna dekorativna kozmetika iQ COSMETICS svojom kvalitetom i vrlo povoljnim cijenama ostavit će svaku ženu bez daha.

b.pretty donosi pregršt boja, sjajnih tekstura te svjetlucavosti i glamura te je prikladna je za svaki stil – poslovni, casual, elegantan ili glamurozan.

Za djevojčice, Bipa je pripremila posebno dizajniranu šminku iz linije little Girl koja je prilagođena dječjim potrebama.

 

bipa-my-body-cocos-golden-secret

BIPA-in brend za njegu tijela, kožu i kosu MY ispunjen je mirišljavim i nježnim proizvodima za optimalnu brigu o tijelu. Razgranata mreža preparata linije MY ispletena je od nekoliko programa: MY dent, MY body, MY hair, MY face, MY young face te MY man. Zasebno, svaki od navedenih programa sadrži sve što je potrebno za potpunu njegu određenog dijela tijela.

Osim kozmetike, BIPA je u svoje robne marke uvrstila i brand B.STYLED čiji asortiman obuhvaća kvalitetne najlonke i čarape.

Široka ponuda proizvoda u BIPA-i obuhvaća gotovo 8.000 artikala međunarodnim marki, koji se mogu pronaći na policama BIPA drogerija. Tako se u asortimanu BIPA-e nalaze brojni poznati brandovi visokokvalitetne šminke, kao što su Maybelline, Rimmel, L'Oréal, Max Factor, PUPA i Bourjois.

Tags: make-up, njega, bipa

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up BIPA proizvodi za svaku ženu