Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Boje dragulja na usnama i noktima: Dolce & Gabbana Sicilian Jewels blagdanska kolekcija

dolce-gabbana-sicilian-jewels

Jedna od najneobičnijih blagdanskih kolekcija je ona od Dolce & Gabbane – Sicilian Jewels.

Dragulji sa Sicilije, boje koje će rijetko koga ostaviti ravnodušnima pomiješane sa svjetlucavim česticama zlata i srebra... Slavni dvojac očito ne misli da blagdanske boje trebaju biti tradicionalne.

Inspiraciju za ovu kolekciju našli u dragom kamenju – rubinima, smaragdima, topazu i ametistu. Ali, za razliku od drugih kolekcija inspiriranih draguljima u kojima su te boje namjenjene očima, Dolce & Gabbana su ih stavili na usne i nokte.

dolce-gabbana-sicilian-jewels

Blistavo ljubičasta boja ametista, duboko zelena boja smaragda, bogato crvena rubima i jantarno-žuta nijansa topaza okosnica su kolekcije Sicilian Jewels. Pat McGrath, poznata vizažistica i D&G kreativna savjetnica kaže da te nijanse odražavaju dvostruko lice svake žene – istodobno su i elegantne i zabavne, ironične i sofisticirane, ovisno kakav efekt želi žena postiči i na koji će ih način nositi.

'Volim drago kamenje, ono je simbol moći i strasti', rekao je Stefano Gabbana i dodao: 'Volim kako se refelktira na svjetlosti, od samog početka su bili dio svake naše kolekcije. Dragulje smo dodavali našim modnim dodacima, donjem rublju, svemu što smo kreirali... Svima je jasno što to znači nama.'

dolce-gabbana-sicilian-jewels

Svaki ruž u kolekciji dolazi u zlatnom pakiranju sa draguljom koji pokazuje boju koju skriva pakiranje, a očekivana cijena im je $35. Cijena lakova za nokte je $24, a dostupni su od sredine studenog.

Napomena: D&G blagdanska kolekcija je nedostupna u Hrvatskoj

Tags: make-up, kolekcija, dolce, gabbana

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Boje dragulja na usnama i noktima: Dolce & Gabbana Sicilian Jewels blagdanska kolekcija