Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Boje ljeta: Naj-Oleari Color is back

najoleari-color-is-back

Naj-Oleari se vratio na naše tržište i to s novom ljetnom make-up kolekcijom intezivnih, živih boja karakterističnog naziva - Color is back.

Naj-Oleari make-up kolekcija Color is back izražava ljepotu svake žene kroz boje. Cijeli niz proizvoda kreirano je za posebne trenutke – intezivna sjenila, tri ruža u zavodljivim bojama, dva rumenila čiji koktel nijansi naglašavaju obraze i sunčani puder koji ujednačuje ten.

najoleari-color-is-back

Duo Soft Matte Eyeshadow je sjenilo izuzetno baršunaste teksture s sofisticiranim mat učinkom. Suptilna, lagana tekstura osigurava apsolutnu udobnost i omogućuje lako i glatko prianjanje. Svaki ton se može nositi samostalno ili u kombinaciji.

najoleari-color-is-back

Velvet lipstik je ruž koji daje usnama elegantan i profinjen izgled. Baršunasti efekt sa satenskim finishem ima laganu formulu koja jamči svilenkasti i glatki učinak, a boja ostaje na usnama 8 sati bez razmazivanja.

najoleari-color-is-back

Rumenila Coctail Blush su kompaktna rumenila s mekom i svilenkastom teksturom. Lagana tekstura naglašava obraze te im daje prirodnu definiciju i boju. Zahvaljujući mikroniziranim pigmentima lakše se nanose. Idealno je za osvjetljavanje obraza laganom, prirodnom bojom.

najoleari-color-is-back

Kompaktni puder Sun powder dolazi s kabuki kistom. Brončani puder daje dojam suncem poljubljene kože, a SPF 10 štiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Idealno za uljepšavanje i poboljšavanje tena, za brončani izgled tokom cijele godine. Kabuki kist s prirodnim vlaknima idealan je za doziranje pudera kako bi dobili željeni intenzitet boje.

Cijena ruževa iz Naj-Oleari  Color is back kolekcije je 123 kuna, duo sjenila 139 kuna, rumenila 145 kuna te bronzera s kabuki kistom 138 kuna, a svi se proizvodi ekskluzivno mogu kupiti u parfumerijama Martimex

Tags: make-up, martimex, naj-oleari

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Boje ljeta: Naj-Oleari Color is back