Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Bolja koža bez nepravilnosti: Maybelline SuperStay Better Skin

maybelline-superstay-betterskin

Maybelline je lansirao novu puder kojim garantira svjež izgled i ujednačeniji ten bez vidljivih znakova stresa. SuperStay Better Skin kaže zbogom nepravilnostima i crvenilu.

Previše obaveza i svakodnevne brige na koži ostavljaju vidljive znakove stresa. Maybelline New York predstavlja SuperStay Better Skin, tekući puder koji pruža besprijekorno prekrivanje cijeloga dana, a ujedno vidljivo poboljšava ten. Nepravilnosti i crvenilo su smanjeni, ten trenutačno izgleda ujednačeno, a nakon 3 tjedna ten je svježiji i bez vidljivih znakova stresa.

maybelline-superstay-betterskin

Maybelline SuperStay Better Skin obogaćen je Actylom-C kompleksom koji vidljivo poboljšava izgled tena. Lagana formula savršeno prekriva, ugodna je na koži, a pruža besprijekorno prekrivanje cijeloga dana i trenutačno ujednačen ten. Osvježava zahvaljujući formuli obogaćenoj Actylom-C te koža izgleda svježe i blistavo. Koža je hidratizirana i izgleda odmoreno, a zaštitni faktor 20 pomaže u zaštiti od štetnih UV zraka koje mogu uzrokovati prerano starenje kože. Formula SuperStay Better Skin ne začepljuje pore i prikladna je za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu.

maybelline-superstay-betterskin

Maybelline SuperStay Better Skin dostupan je u 6 nijansi, a preporučena maloprodajna cijena mu je 79 kuna.

Tags: puder, maybelline

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Bolja koža bez nepravilnosti: Maybelline SuperStay Better Skin