Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Budite jedinstveni: MAC MACnificent Me kolekcija

mac-macnificent-me

'Tko god da jeste, bez obzira na stil ... stavite svoje srce i dušu u to. Budite strastveni, biti svoji, budite M∙A∙Cnificent!', tako je glasila MAC kampanja kojom su pozvali pojedince da se priključe njihovom natječaju za lica nove kolekcije - MACnificent Me.

Od tisuća nadahnutim pojedinaca koji su se prijavili na natječaj, MAC je izabrao šest koji su doista 100 % M∙A∙Cnificent i pretvorili ih u lica njihove jesenske kolekcije.

Što znači biti M∙A∙Cnificent? U MACu kažu da M∙A∙Cnificent ima mnogo različitih oblika. To znači biti vjeran sebi i samouvjeren te uživati u vlastitoj kreativnosti. M∙A∙Cnificent je ono što vi uistinu i jeste – jedinstveni. MAC MACnificent Me kolekcija je jedna od najvećih MAC kolekcija i broji 42 proizvoda.

mac-macnificent-me

U kolekciji se nalazi nova paleta s 9 neutralnih nijansi sjenila M∙A∙Cnificent Me (329 kn) s nijansama sjenila Cool Complement, Frankly Frosty, M∙A∙Cnificent Me!, Fabulous DNA, In My Element, Pleasing to the Eye, Sable, Quiet Type i Dance in the Dark.

mac-macnificent-me

Osim palete, tu su i nove nijanse pudera Sculpt & Shape (214 kn) u nijansama Accentuate/Sculpt i Lightsweep/Shadester te rumenila Powder Blush (191 kn) u nijansama Devil, Burnt Pepper i A Little Lusty.

mac-macnificent-me

Dolaze i pet novih nijansi Pro Longwear Paint Pot (164 kn) Stroke My Ego, Imaginary, Frozen Violet, Stormy Pink i Nice Composure te četiri nove nijanse sjenila (121 kn) Cheer Me On, Well Behaved, Cork i Everyone’s Darling.

mac-macnificent-me

U kolekciji se nalaze i tri nove maskare In Extreme Dimension 3D Black Lash maskara (182 kn), Haute & Naughty Too Black Lash maskara (182 kn) i Opulash Optimum Black maskara (142 kn) te olovka za oči Kohl Power Eye Pencil u nijansi Feline (141 kn) i Penultimate Eye Liner Rapidblack (162 kn).

mac-macnificent-me

Za usne stižu nove olovke Patentpolish Lip Pencil (162 kn) u nijansama Pleasure’s All Mine, Look Lively, It’s Really Me, Make Me Proud i My Flip Side, novi mat ruževi Mattene (173 kn) u nijansama Power My Spirit, Own The Look, Strutting Fabulous i Personal Pick te standardni ruževi (151 kn) u nijansama Fashion Revival, My Inner Femme, Self Aware, Diva Antics i Deep Love.

mac-macnificent-me

 

Kao okvir cijele kolekcije tu su i kistevi - 168 Large Angled Contour kist (346 kn), 239 Eye Shader kist (220 kn) i 215 Medium Shader kist (237 kn).

Ova jedinstvena kolekcija dolazi u listopadu u zagrebačko MAC prodajno mjesto u Ilici 7.

 

Tags: macnificent

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Budite jedinstveni: MAC MACnificent Me kolekcija