Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Chanelova oda proljeću: Notes de Printemps

chanel-notes-de-printemps

Chanelova proljetna kolekcija dobila je naziv Notes de Printemps – proljetne note. Inspiracija je proizašla iz glazbe – kristalno čiste note, lagane, nježne najavljuju dolazak proljeća. S pojavom prvih zraka sunca, boje određuje ritam, a Chanel orkestrira ružičaste i ljubičaste nijanse šljiva u ritmu radosno crvene. Skladom intenzivnih i pastelnih tonova komponira se oda proljeću.

 

 

chanel-notes-de-printemps

U srcu proljetne kolekcije je crvena boja i sve se vrti oko nje. Sunčano crvena igra vodeću ulogu, nježna je i blistava na usnama, noktima i obrazima. Crveni ton je zaokružen rozom i ljubičastom u beskrajnim varijacijama - od pastelne ružičaste na kapcima do električne ružičaste na usnama, od sivkaste lavande za nježan pogled do šljiva ljubičaste noktima.

chanel-notes-de-printemps

Ograničeno izdanje palete sjenila Lumières Facettes u nježno-ružičastoj i zagonetan sivo-ljubičastoj slavi prirodnu ljepotu i profinjenost. Simfonija boja u kvartet prirodnih i intenzivne sjenila naglašava oči romantičnom sivom lavandom ili s mat intenzivno smeđom za senzualan učinak. Satenska boja marelice usavršava prirodnu ljepotu, dok je boja bjelokosti sa svjetlucavim pigmentima daje dozu sjaja.
Sjenila Illusion d'Ombre ovo proljeće dolazi u novim nijansama. Nijansa Diapason s prizvukom šljiva ljubičaste i smeđe daje duboko intenzivan i elegantan izgled, dok nijansa Impuls s pastel rozom titra sa srebrnim česticama za prirodni izgled. Cijena palete sjenila Lumières Facettes je 421 kunu, a sjenila Illusion d'Ombre 240 kunu.

chanel-notes-de-printemps

Veselo proljeće najavljuju i nijanse Chanel ruževa. Rouge Coco na usnama improvizira s savršen sklad. Nijansa Dédicace je svježe plavkasto ružičasta boja, a Triomphe mekana nijansa ružičaste breskve. Rouge Allure vibrira bojama, dolazi u nijansama Mélodieuse (bonbon-crvena), i Fougueuse (blistavo ružičasta). Za proljetne večeri, Chanel preporučuje dvije nijanse Rouge Allure Velvet – La Diva (električna ružičasta) i L'Adorée (tajnovito sivo-ljubičasta).
chanel-notes-de-printemps

U proljeće, sjajne savršene usne izazivaju divljene. A poseban sjaj daju sjajila Lèvres Scintillantes u tri nijanse – Sonate (bombon crvena), Murmure (mekana roza) i Plaisir (pastelno ružičasta).
chanel-notes-de-printemps

Nokti ne rade kompromise. Chanelovi lakovi Le Vernis dolaze u dvije nijanse Charivari (tamna sivo-ljubičasta) i Tapage (vibrantna crvena). Cijena Le Vernis lakova je 186 kuna. Cijena ruževa Rouge Allure Velvet i Rouge Allure je 252 kune, Rouge Coco 244 kune, a sjajila 211 kuna.

chanel-notes-de-printemps

Ten i lice odaju zdravi sjaj. Poudre Universelle Compacte lagano izjednači ten, a rumenilo Crème de Chanel daje obrazima zdravi sjaj. Rumenila Crème de Chanel nanose se prstima, a njegova se svilenkasta tekstura topi na koži i pretvara u satensko glatku teksturu. Dvije mat nijanse se izvrsnu nadopunjuju sa Chanel ruževim iz kolekcije - Chamade (svježa ružičasto-crvena) i Intonation (topla, intezivna koraljna). Cijena kompaktnog pudera je 327 kuna, a rumenila u kremi 281 kunu.

Tags: chanel

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Chanelova oda proljeću: Notes de Printemps