Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Chanelova razmišljanja o ljetu: Reflets d'Été de Chanel

chanel-summer-2014-reflets-dete-de-chanel

Nova Chanel kolekcija s razlogom nosi ime Reflets d'Été (Razmišljanja o ljetu). Ljeto strastveno voli boje. Blistave i jarke, veselu rozu, narančaste tonove koje eksplodiraju vitalnosti, zlatne sunčeve zrake i brončano blještavilo.

chanel-summer-2014-reflets-dete-de-chanel

 

Ukratko nova nam kolekcija donosi idiličnu viziju sunčanih dana za koje želimo da vječno traju.

 

Ovoljetna kolekcija nijansi donosi beskonačne kombinacije jarkih i blistavih boja na noktima i usnama. Čiste i blijede nijanse na preplanuloj koži, dok na kapcima je brončana, bakrena ili nijansa lavande koje se igraju sa svjetlom.

chanel-summer-2014-reflets-dete-de-chanel

Ljetne boje sjajila Lèvres Scintillantes na sunama donose odbljesak sunca na čistoj prozirnoj boji bez bisernih pigmenata. Dolaze u pet nijansi za uživanje u dugom toplom ljetu – Hello (suptilna blijedo ružičasta), Glaze (mliječno lila), Sexy (fuksija), Happy (jarka koraljna) i Sunny (ultra-narančasta). Cijena Lèvres Scintillantes sjajila je 219 kuna.

chanel-summer-2014-reflets-dete-de-chanel

U ljetnim mjesecima, Chanelovi Le Vernis lakovi nudi neograničene kombinacije. Mogu se miješati na noktima te kombinirati u u beskonačnoj igri. Dolaze u pet nijansi - Sweet Lilac (nježna lila), Pink Tonic (fuksija), Tutti Frutti (koraljna), Mirabella (živopisna jarka narančasta) te Eastern Light kao naglasak i idealna kombinacije sa jarkim bojama. Cijena Le Vernis lakova je 194 kune.

chanel-summer-2014-reflets-dete-de-chanel

Illusion D'Ombre sjenila stavljaju fokus na oči, a svojom finom, svilenkasto-bisernom teksturom omogućuje da prilagodite make-up svakom stilu. Moguće ih je suptilno nanijeti, ali i u više slojeva za naglašenu boju. Tri ljetne nijanse podsjećaju na sunce i svjetlucavu vodu – Mirage (zlatno brončani
sjaj), New Moon (bakrena) te Utopia (satensko lila). Cijena Illusion D'Ombre sjenila je 249 kuna.

chanel-summer-2014-reflets-dete-de-chanel

Osim sjenila, oči su naglašene i s Stylo Yeux Waterproof olovkom za oči u nijansi Ambre Doré, a trepavice naglašene Inimitable Waterproof maskarama u boji Violet Touch (ljubičasta) i Orange Touch (narančasta). Cijena olovke za oči je 202 kune, a maskara 253 kune.

chanel-summer-2014-reflets-dete-de-chanel

Cijeli ljetni izgled zaokružuje ultimativno ljetno rumenilo Le Blush Créme de Chanel sa svilenkasto-satenskim finišem u nijansi Cheeky koja se izvrsno prilagođava svakoj boji tena te naglašava dojam gole, suncem opaljene kože. Cijena kremastog rumenila je 291 kunu.

Pogledajte kako je Lisa Eldridge kreirala ljetni Chanel look iz ove kolekcije:

 

Tags: make-up, chanel

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Chanelova razmišljanja o ljetu: Reflets d'Été de Chanel