Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Čista svjetlost za blistavu kožu: Guerlain Parure de Lumière

guerlain-parure-de-lumiere

Prinova u Guerlain obitelji novi je puder Parure de Lumière, tekući puder koji potiče blistavost tena i kože za kojeg kažu da je stvoren na samoj granici skin-care područja. Drugim riječima, osim što prekriva nepravilnosti, djeluje i kao serum kako bi koža postala savršena.

Olivier Echaudmaison, kreativni direktor Guerlaina lijepo je to sročio: 'Svjetlost je tajna blistavog tena koji je sinonim za ljepotu, ljepotu o kojoj sanjaju sve žene. Ne volim transformirati žene. Smatram da je zanimljivije otkriti njihova prava lica. Danas, žene traže mladenački, prirodan, svjež i blistav ten koji je osvijetljen kao nikada do sada. Parure de Lumière obećava svaku ženu učiniti lijepom i očaravajućom. Tajne blistavog tena su konačno izašle na svjetlost.'

Prije 25 godina u tajnosti Guerlain radionica stvorene su male višebojne kuglice koje su postale legenda - Meteorites kuglice su objedinile boje i teksture kako bi odjenule kožu žena u svjetlost. Tajna ove svjetlosti sakrivena je u njenoj srži -  kako svjetlost prolazi kroz prizmu lomi se u snop boja. Kombinacija ovih boja zapravo tvori idealno svjetlo koje se koristi u fotografiji ili na ekranima za uklanjanje nepravilnosti i omekšavanje kontura.

guerlain-parure-de-lumiere

Ujedinjujući svoju ekspertizu na području tekstura i svjetlosti, Guerlain predstavlja Parure de Lumière, prvi tekući puder koji je i hidratantan i raspršuje svjetlost koja pak potiče blistavost svakog tena i kože. U skladu je s kožom te djeluje u svim slojevima i koža je savršena i hidratizirana. Jedan od glavnih sastojaka puder je tkz. blistava voda (luminescent water) koja potječe iz prirodnih i visoko čistih izvora slatke vode na 22 metra ispod morske površine. Ovi izvori su bogati mineralima i elementima u tragovima, posebice manganom i silicijem zbog čega koži pružaju nevjerojatnu hidrataciju. Pomažu i u osnaživanju epidermalnog 'cementa', koji osigurava mekoću i ujednačenost teksture kože jer ujedno potiče sintezu epidermalnih lipida. Sve to pomaže koži da je snažnija u obrani od štetnih vanjskih utjecaja, ali i ne dozvoljava isušivanje kože.

guerlain-parure-de-lumiere

Guerlain Parure de Lumière tekući puder dolazi u dvije teksture The Creme, kremasti puder bogate teksture i The Fluid, tekući puder neusporedive finoće.

Parure de Lumière puder u kremi Light-difusing foundation, Hydration & Comfort SPF 20 – PA++

Puder namijenjen suhoj koži. Formulirana poput kreme za njegu kože, obogaćena je ekstraktima prosa. Guerlain je izdvojio hidratantni koncentrat iz ovih sjemenki koje imaju sposobnost osnaživanja kožine barijere te čine olakšanje za suhu kožu. Njena bogata, obilna tekstura topi se na koži za savršen efekt, intenzivnu ugodu i ujednačen ten.

Parure de Lumière fluid Light-difusing foundation, Moisture Infusion – SPF 25 PA+++

Puder hidratantne teksture  koji pruža nevjerojatnu svježinu. Omekšava konture i uklanja nepravilnosti te koža izgleda svježe i kao ispunjena iznutra tijekom cijelog dana. Epiderma je intenzivno hidratizirana, koža je satenasta na dodir, a make-up prirodan.

Preporučena maloprodajna cijena Parure de Lumière puder u kremi je 369 kuna, a fluida 379.

Tags: puder, guerlain

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Čista svjetlost za blistavu kožu: Guerlain Parure de Lumière