Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Clinique BB krema za prirodan izgled lica

clinique-age-defense-bb-cream

Svjetski fenomen, mega popularne BB kreme dobile su još jednu zvijezdu – Clinique Age Defense BB  Cream Broad Spectrum SPF 30.

To je višenamjenska BB krema koja pomaže u borbi protiv preuranjenih znakova starenja sa zaštitom od UVA/UVB zraka i u isto vrijeme pokriva nesavršenosti tena.

Pogodna je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu. Lagana formula sadrži multi reflektirajuće pigmente koji poljepšavaju kožu i omogućavaju srednje do potpunog pokrivanja svega što želite na licu sakriti. U isto vrijeme ova BB krema nije preteška i daje vrlo prirodan izgled lica. Sitne linije i borice su vidljivo smanjene,a koža poprima mladenački izgled.

Clinique BB krema je stvarno multifunkcijski beauty proizvod koji koži lica daje sve što ona treba – zaštitu, antioksidaciju i optimalno prekrivanje. Ovo je dermatološki testiran, hipoalergeni proizvod bez mirisa i ulja, ne stvara akne.

Za prirodan i zdrav izgled nanosi se na čistu kožu, a za postizanje efekta lica bez mane, nanosi se kao primer ispod tekućeg pudera. Dolazi u tri nijanse po cijeni od 264 kn.

 

Sve o BB kremama pročitajte ovdje --> link

 

Tags: clinique, zaštita, anti-age

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Clinique BB krema za prirodan izgled lica