Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Debeljuškasti hibridi ruža i sjajila: Clinique Chubby Stick balzam

clinique-chubby-stick

Da li ste do sada čuli za Chubby stickove? U kozmetičkom svijetu u posljednje vrijeme ovi debeljuškasti 'hibridi' ruža i sjajila u sticku postali su pravi fenomen!

I hollywoodska elita već ne može zamisliti dan bez njih u torbici. Naravno iz tog je razloga kozmetička Clinique, na oduševljenje brojnih obožavatelja, odlučila asortiman proširiti s osam novih nijansi, od kojih se 4 prodaju od nedavno i kod nas u Hrvatskoj po preporučenoj cijeni od 187 kuna.

 

clinique-chubby-stick

Nove 4 nijanse prepoznat će te po nazivima: Two Ton Tomato, Oversized Orange, Curvy Candy i Puddy Peony. Ovi balzami u sticku napravljeni su od posebne mješavine najkvalitetnijeg shea maslaca, ulja sjemena manga i jojobe te antioxidansa koji štite vaše usnice te im pružaju dugotrajnu hidrataciju. Clinique Chubby Stick Balzam se ne šilji što će oduševiti mnoge, već ima mehanizam na navijanje. Također su neljepljivi pa će i žene koje ne vole sjajila ove stickove zavoljeti upravo radi njihove formule. Clinique Chubby Stick Balzami su, naravno, i alergijski testirani te su bez mirisa.

Tags: clinique, ruž, sjajila, chubby

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Debeljuškasti hibridi ruža i sjajila: Clinique Chubby Stick balzam