Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Demi Moore nastavlja suradnju sa Oriflame kozmetikom

more-by-demi-makeup

Suradnja Oriflame kozmetike i Demi Moore se nastavlja, kroz tu suradnju holywoodski glamur nikada nije bio bliži.

Nova kolekcija make-upa More by Demi pršti ženstvenošću i zavodljivošću karakterističnima za glamuroznu divu. Još pigmentiranija, boja uz luksuznu ambalažu donosi nove nijanse lakova za nokte, ruževa i setova dekorativne kozmetike, a nadahnuta je stilom i elegancijom prekrasne glumice.

more-by-demi-makeup

More by Demi set dekorativne kozmetike

More by Demi elegantni set u limitiranom metalnom pakiranju sadrži 4 sjenila za kapke, 2 sjajila za usne, rumenilo i iluminator. Sve što vam je potrebno za galamurozan izgled u jednom prizvodu. Cijena make-up seta je 199,90 kn (stara cijena 299 kn).

more-by-demi-lakovi-za-nokte

More by Demi lakovi za nokte

Raskošne nijanse koje će upotpuniti vaš izgled. Limitirano izdanje iznimno sjajnih lakova za nokte u 6  prekrasnih nijansi, koje ne blijede i koje će vam dati dozu zavodljivosti holivudskog glamura. Cijena im je 38,50kn (stara cijena 59 kn).

more-by-demi-ruz

More by Demi ruž za usne

Glamurozni ruževi obogaćeni hidratantnim kompleksom i intenzivnim pigmentima osiguravaju iznimno bogate nijnse. Lako se nanose, postojani su i ostavljaju dojam holivudskog savršenstva. Cijena More by Demi ruževa je 64,50 kn (stara cijena 99 kn).

 

Tags: make-up, oriflame, suradnja

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Demi Moore nastavlja suradnju sa Oriflame kozmetikom