Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Do punijih i zavodljivijih usana u svega dvije minute: CandyLipz

candy-lipz

CandyLipz svakodnevno koriste poklonici selfie fotografiranja ali i stručnjaci sa područja filma, televizije, reklama, modnih revija i snimanja. Poznatiji kao Rolls Royce među uređajima za povećanje usana, CandyLipz je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj.

U kućnoj upotrebi i na potpuno prirodan način obećava postizanje punijih i zavodljivijih usana poput onih svjetskih filmskih zvijezda.

CandyLipz je prvi svjetski uređaj za kućnu upotrebu koji klinički dokazano povećava volumen usana i koji je siguran za uporabu. Dermatološki je testiran i obećava privremeno povećanje volumena usana s trajanjem od nekoliko sati, od 2 sata i više.

Osim što pruža usnama punoću i sjaj, podiže kutove usana, smanjuje bore oko usta te ističe prirodno rumenilo usana.

CandyLipz djeluje vrlo jednostavno, na principu metode vakuuma. Potrebno je takozvanu 'jabuku' prisloniti na usne, potisnuti gumu prema unutra te pozicionirati usne u otvor. Ako je guma pravilno pritisnuta, 'jabuka' će obuhvatiti područje usana i djelovanje vakuuma će se osjetiti.

candylipz

U svega 2 minute moguće je postići punije gornje i/ili donje usne, bolje oblikovan Kupidov luk, manji razmak između nosa i gornje usne, podignute rubove usta, manje usnih bora, smanjenu opuštenost usana te prirodnu ružičastu boju usana.
CandyLipz je osvojio brojne nagrade i medalje diljem svijeta za inovaciju i dizajn (među najznačajnijim su Spark, A'Design, Good Design, INPEX, INOVA i WIIPA), te više nagrada u Hrvatskoj uključujući nagradu na 39. Hrvatskom sajmu inovacija, Srebrnu medalju na 10. sajmu Budi uzor, a Hrvatski savez inovatora dodijelio mu je u svibnju 2015.g. posebnu nagradu Euroinvent.

Cijena CandyLipza je 299 kn, a proizvod je moguće naručiti putem internetske stranice Candylipz.com.hr.

Tags: usana, povećanje, candylipz

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Do punijih i zavodljivijih usana u svega dvije minute: CandyLipz