Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Do senzualnih usana sa samo jednim klikom: Chanel Rouge Allure Gloss

rouge-allure-gloss

Jedinstvenom, izražajnom sjaju u novim Chanel sjajilima Rouge Allure Gloss teško je odoljeti. Crna ambalaža s čistim linijima skriva novo sjajilo u Rouge Allure kolekciji.

rouge-allure-gloss

Chanel je kreirao sjajilo za žene koje vole ruževe za usne jer Rouge Allure Gloss djeluje kao ruž za usne. Otpušta se jednim klikom i oduševljava snagom svojih svjetlećih i intenzivnih nijansi. Usne izgledaju senzualnije i veće nego ikad, s lakiranim efektom.

rouge-allure-gloss

Rouge Allure Gloss je dugotrajan, ugodan na usnama i daje njegujući sjaj. Od prvog nanošenja boja je intenzivna, od laganih do najdubljih nijansi. Kao i kod svih Rouge Allure proizvoda, i sjajila imaju visoku koncentraciju finih pigmenata koji daju svim nijansama izuzetan sjaj, intenzitet i čistoću. Kombinacija polimera i staklenih mikročestica stvara efekt zrcala i optimizira sjaj s lakiranim efektom. Ekstremna refleksija svjetla povećava usne i čini ih glatkima, dok istodobno intenzivira sjaj i boju.

Tekstura je poput druge kože, a njega dolazi iz jedinstvenog spoja aktivnih sastojaka iz sappan drva, matcha zelenog čaja i vitamina E. Njegova formula sadrži kompleks antioksidanata koji štite od slobodnih radikala iz okoliša dok visoka koncentracija ulja satima održava optimalnu hidrataciju.

Cijena Chanel Rouge Allure Gloss sjajila je 265 kuna.

Tags: rouge, chanel, allure, sjajilo, gloss

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Do senzualnih usana sa samo jednim klikom: Chanel Rouge Allure Gloss