Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Dragocjeno Chanelovo proljeće: Printemps Précieux de Chanel 2013

chanel-spring-2013-precieux-printemps

Nova proljetna Chanelova make-up kolekcija Printemps Précieux de Chanel inspirirana je starom fotografijom Coco Chanel na kojoj se nalazi broš ukrašen ametistom koji stvara kontrast u odnosu na čvrstu tkaninu gdje je bio pričvršćen.

Taj kontrast je prenešen u ovu kolekciju gdje je stavljen naglasak na jake boje usana i lakova za nokte dok su oči i ten nježnih prirodnih boja.

chanel-spring-2013-precieux-printemps

Zvijezda kolekcije, limitirano izdanje Poudre Signée de Chanel je svjetlucavi svilenkasti highlighter koji doziva proljetnu svijetlost na lice. Površina ovog prekrasnog bež pudera je ukrašena poznatim amblemom Chanela, dvostrukim isprepletenim slovima C i kamelijom. Cijena mu je 446 kuna.

chanel-spring-2013-precieux-printemps

Kvartet sjenila Les 4 Ombres u boji 39 Raffinement je mješavina neutralnih bež, bakrenastih i taupe svjetlucavih sjenila uz dodatak tople smeđe mat nijanse. Cijena kvarteta sjenila je 389 kuna.

U ovoj kolekciji dolaze čak tri vodootporne olovke – eyelinera za oči Stylo Yeux Waterproof. Or Rose je svjetlucava zlatno roza nijansa, Bèryl je nježna boja jorgovana, a Santal elegantno smeđa. Cijena je 187 kuna.

chanel-spring-2013-precieux-printemps

I super poznata rumenila Joues Contraste imaju novu uzdanicu - Frivole u toploj boji marelice. Cijena rumenila je 300 kuna.

chanel-spring-2013-precieux-printemps

Linija ruževa Rouge Allure upotpunjena je s dvije nove nijanse 112 Fantasque – svijetlo roza svjetlucava, 114 Précieuse – breskvasto nude te su u kolekciju još uvrštene dvije boje 116 Envoütante i 119 Captivante.

chanel-spring-2013-precieux-printemps

Chanel predstavlja i dva nova ruža u popularnoj Allure Velvet kolekciji ruževa, La Favorite – intenzivno koraljna mat nijansa i L`Éclatante – intenzivno pink mat nijansa. Cijena je 239 kn.

Za ljubiteljice sjajila tu su neizbježna dva nova Rouge Allure Glossa u nijansama Attirance – bakreno bež te Merveille – sočna nijansa šljive. Cijena Rouge Allure i Allure Velvet ruževa je 239 kuna.

U ponudi su i dvije olovke za usne u nijansama koje odgovaraju novim ruževima i sjjailima, Palissandre – smeđa te Rubellite – intenzivna pink. Cijena je 174 kuna.

chanel-spring-2013-precieux-printemps

Lakovi za nokte su u nijansam koje također odgovaraju ruževima, Emprise – prirodna roza bež , Accessoire – duboko crveno smeđa i Fracas – intenzivno pink nijansa. Cijena je 179 kuna.

chanel-spring-2013-precieux-printemps

Tags: make-up, chanel, proljeće

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Dragocjeno Chanelovo proljeće: Printemps Précieux de Chanel 2013