Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Dubinska hidratacija za savršen ten: Biotherm Aquasource BB Cream

biotherm-aquasource-bb-krema

Biothermovu liniju Aquasource odlikuje moć hidratacije, a sad je linija nadopunjena idealnom kombinacijom njege kože s dekorativnom kozmetikom Aquasource BB kremom.

 

biotherm-aquasource-bb-krema

Aquasource BB kremu odlikuje dubinska hidratacija kroz pet slojeva, inspirirana Aquasourceom te uljepšavajući učinak BB krema.

U Biothermovoj BB kremi ujedinjeno je sedam blagotvornih učinaka u jednom – hidratacija, ujednačavanje, osvjetljavanje, uklanjanje nedostataka, zaglađivanje, zaštita i savršen izgled.

biotherm-aquasource-bb-krema

Biotherm Aquasource BB Cream odlukuje dugotrajna dubinska hidratacija kroz pet slojeva, a stupanj hidratacije povećava se za 13% nakon 24 sata čineći kožu blistavom. Pruža ujednačen, prirodni izgled i sjajan, blistav ten i najsumornijoj koži. Maksimalno smanjuje mrlje, crvenilo i vidne znakove umora.Također pruža dugotrajan zaglađujući osjećaj na koži, a SPF 15 štiti od svakodnevne izloženosti UV zrakama. Daje lagan i diskretan sloj za besprijekoran izgled tijekom cijelog dana.

Obogaćena je ultra-hidratacijskim lipidurom i hijaluronskom kiselinom u mikro-kapsuliranom obliku koji pružaju dubinsku hidrataciju čineći kožu glatkijom i mekšom. Zahvaljujući ekstraktu čistog termalnog planktona uklanja crvenilo i umiruje kožu. Sastoji se od 100% mineralnih pigmenata te je dermatološki testirana i pogodna za svaki tip kože, pa i najosjetljiviji.

biotherm-aquasource-bb-krema

Prozračna i lagana tekstura jednostavno se stapa s kožom, čineći je mekom i glatkom, bez masnih tragova. Aquasource BB Cream proizvedena je u dvije nijanse: za svijetlu do srednje svijetlu put te za srednje svijetlu do tamniju – zlatnu put.

Zaštitno lice Biotherm Aquasource BB kreme je Toni Garrn, top model njemačkog podrijetla koja je zahvaljujući blistavom tenu koji zrači prirodnim sjajem bila logičan odabir za nastavak priče o Aquasourceu.

Maloprodajna cijena Biotherm Aquasource BB kreme je 191 kunu.

Tags: biotherm, hidratacije

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Dubinska hidratacija za savršen ten: Biotherm Aquasource BB Cream