Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Efekt sedefastog prelijevanja: Chanel Rouge Allure Moiré kolekcija

chanel-rouge-allure-moire

U ovoj je godini Chanel lansirao tri kolekcije ruževa. Dvije su lansirane na proljeće i to Avant-Première de Chanel, kolekcija ruževa Coco i Coco Shine te Le Vernis lakova za nokte i kolekcija Révélation de Chanel sa Lèvres Scintillantes sjajilima. Zadnja kolekcija Rouge Allure Moiré upravo dolazi u prodaju.

 

chanel-rouge-allure-moire

Kolekcija Rouge Allure Moiré sadrži osam novih Rouge Allure nijansi (od kojih su dvije limitirano izdanje), dva Rouge Allure Extrait De Gloss (jedan je LE), dvije olovke za usne i dva laka za nokte u limitiranom izdanju.

chanel-rouge-allure-moire

Kolekcija je inspirirana ljepotom i profinjenosti kojom se boje prelijevaju na tkaninama i vrpcama, a Chanel Makeup Studio je napravio raspon boja s luksuznim, svjetlucavim odsjajem.

Moiré efekt je vizualna percepcija koja se javlja kad gledamo skup linija ili točkica koje se preklapaju. Chanel je pokušao dočarati taj efekt slažući sedefaste nijanse ton na ton, miješajući prozirne sa zlatnim, srebrnim, brončanim i bakrenim odsjajima. Za svaku nijansu u kolekciji upotrijebili su malo sedefa koji je svojim različitim kombinacijama prilagođen kako bi poboljšao sjaj, a istodobno zadržao meku teksturu.

chanel-rouge-allure-moire

Rouge Allure ruževi dolaze u nijansama 122 Farouche (čokoladna sa srebrnim sjajem), 124 Ambigüe (smeđe-ružičasta sa broncom), 125 Indécise (ružičasto-bež s bakrom), 129 Surprenante (intenzivna ružičasta s fuksija sjajem), 131 Étonnante (satenska boja marelice), 132 Impulsive (crvenkasto ružičasta sa zlatnim i srebrneim sjajem), 134 Audacieuse (blistava crvena s intenzivnim Moiré efektom) i 135 Énigmatique (smeđe crvena nijansa sa zlatnim i srebrnim). Rouge Allure ruževe možete naći po cijeni od 244 kune.

chanel-rouge-allure-moire

Ruževi iz Moiré kolekcije čine savršenu harmoniju sa Rouge Allure Extrait de Gloss sjajilima. Rouge Allure Extrait de Gloss ultra su sjajna i jako pigmentirana sjajila. U Moiré kolekciji dolaze dvije intezivne nijanse - 71 Reflexion (crvenkasto ružičasta) i 72 Controversy (intezivno-ljubičasta boja šljive). Cijena Rouge Allure Extrait de Gloss sjajila je 252 kune.

chanel-rouge-allure-moire

Le Crayon Lèvres olovke za usne naglašavaju osmjeh i intezitet boje bilo ruža, bilo sjajila. Dolaze u dvije nijanse 68 Rose Poudré (sivkasto-ružičasta) i 69 Rose Ardent (crvenkasto-ružičasta), a cijena im je 182 kune.

chanel-rouge-allure-moire

Svaka Chanelova kolekcija ima i nove nijanse lakova Le Vernis. U ovoj su kolekciji dvije limitirane nijanse sa satenski svjetlucavim odsjajem. 593 Rose Moiré je nježne sivkasto ružičasta nijansa, a 595 Rouge Moiré je nijansa malina-crvene za zavodljivu stranu. Cijena Chanel Le Vernis lakova je 186 kuna.

Tags: chanel, lakovi, ruževi

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Efekt sedefastog prelijevanja: Chanel Rouge Allure Moiré kolekcija