Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Egzotična brončana božica: Estée Lauder Bronze Goddess 2014

estee-lauder-bronze-goddess-2014

I ove godine Estée Lauder lansira Bronze Goddess kolekciju inspiriranu pješčanim plažama i ljetnim zalaskom sunca. U kolekciji se nalazi Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent miris te make-up kolekcija.

 

estee-lauder-bronze-goddess-2014

Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent miris

Mirisna kompozicija prepuna egzotičnih nijansi. Sastoji se od raskošnih i opojnih sastojaka i podsjeća na suncem okupane plaže. Srce mirisa zadrži zlatnu ambru koja odiše senzualnošću. Kremasti miris dolazi od kokosovog mlijeka, sandalovine i vanilije, a egzotična kombinacija vetivera i smirne produbljuje zavodljivost. Sočne kapljice mandarine i bergamota pomiješane s kokosom i gardenijom s Tahitija naglašava cijelu kompoziciju. Miris Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent dostupan je u bočici od 100ml, a cijena mu je 628 kuna.

estee-lauder-bronze-goddess-2014

Make-up kolekcija sadrži paletu sjenila u neutralnim nijansama koje se mogu koristiti suho i mokro za naglašeniji metalik izgled. Obrazi se naglašavaju novim kremastim rumenilom Bronze Goddess Cheek Glow koje naglašava osunčani izgled kože uz dodatak brončane boje. Usne su naglašene kremastim ružem u ograničenoj seriji Pure Color Lip Shine koji ima lagani sjaj i prozračnu boju, a dostupan je u dvije nijanse Mandarin i Luscious Plum. Sadrži maslac manga i shea butter za izrazitu hidrataciju usana.

Cijena palete sjenila je 567 kuna, kremastog rumenila 355 kuna, a ruževa 222 kune.

estee-lauder-bronze-goddess-2014

Tags: miris, make-up, bronze, ljeto, estée, lauder, goddess

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Egzotična brončana božica: Estée Lauder Bronze Goddess 2014