Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Egzotično, tajanstveno, tropsko: Artdeco kolekcija Jungle Fever

artdeco-jungle-fever

Ovo ljeto, modni dizajneri su zaljubljeni u egzotično cvijeće i divlje životinje džungle. Predznak je egzotično, bogatih boja, tajanstveno... Artdeco je svoju ljetnu kolekciju nazvao Jungle Fever, a donosi nam tropske elemente prašume u grad.

artdeco-jungle-fever

Nova, limitirana verzija Art Couture sjenila, dostupna su u osam ljetnih ljetnih boja. Dolaze u novom, većem pakiranju te naravno eksluzivni Jungle Fever dizajn pa tako i svako sjenilo postaje kolekcionarski predmet. Prekrasni zemljani tonovi kao što su to boje Earthy brown (12), Golden earth (20) i Sugar pearl (27) se savrđeno kombiniraju sa zelenim tonovima koji nam stižu pod nazivima Green jungle (32) i Golden green (49). Svježa tirkizna boja nazvana Jungle river (61) zaista je kao hladna rijeka koja teče prašumom dok je Blue stream (73) kao hladni potočić. Kolekcija sjenila se završava prekrasnom, jarkom ljubičastom nazvanom Sweet violet (83). Ova sjenila imaju revolucionarnu teksturu koja kombinira sve prednosti sjenila u prahu, zapečenih, tekućih te onih u kremi; nakon nanošenja se tekstura vidljivo pretvara u kremasti prah.  Dolaze u pakiranju od 1,5 gram i prodavat će se po cijeni od 69 kuna.

Baza za sjenilo (primer) je neutralne boje te je uz nju puno lakše nanošenje sjenila dok bisabolol i vitamin E umiruju i štite vjeđe. Rezultat je trajnije sjenilo koje se neće nakupljati u pregibima oka.

U kolekciji i ovaj puta dolazi i Jungle Fever Beatuy Box koja je idealno riješenje za pohranu i kombiniranje omiljenih sjenila i izvrsna je za nošenje u torbici.  Jungle Fever Beatuy Box će se prodavati po cijeni od 76 kuna.

artdeco-jungle-fever

Bronzing Powder Compact SPF 15 nudi osunčani, senzualan izgled kože lica. Sadrži ulje Inka koje hrani kožu i pomaže joj zadržati vlagu tokom dana. Formuacija je bez mirisa, mineralnih ulja, parabena i lanolina sa zaštitnim faktorom SPF15. Dolazi u dvije nijanse - Bronzing fever (02) te Jungle fever (08). Pakiranje je od 18 grama po cijeni od 168 kuna.

artdeco-jungle-fever

Bronzing Glow Blusher, simpatičnog nazova Queen of the jungle, naglašava obraze i priziva osjećaj toplog ljeta. Kombinacija je tri prekrasne, blago osunčane,svjetlucave boje koje se savršeno usklašuju sa svakim tonom kože. Dolazi u pakiranju od 10 grama po cijeni od 149 kuna.

artdeco-jungle-fever

Art Couture ruž dolazi u dvije - nijanse Pearl mandarin orange (362) te Pearl blazing red (366) te su savršeno kremasti, pigmentirani i hranjivi zahvaljujući extraktu hmelja. Ruževi u pakiranju od 4 grama, prodaju se po cijeni od 105 kuna.

artdeco-spray-on-leg

Za kraj, u kolekciji se nalazi i limitirana verzija Sprey-on Leg Foundation – savršeni puder za preplanuli izgled nogu u spreju. Formulacija sadrži vitamin E i ekstrakt zelenog čaja koji njeguju kožu. Proizvod dolazi u tri različite nijanse: Sand (3), Sun tan (5) te Desert sun (8) te će se prodavati po cijeni od 149 kuna.

artdeco-jungle-fever

Tags: make-up, artdeco

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Egzotično, tajanstveno, tropsko: Artdeco kolekcija Jungle Fever