Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ekskluzivna Chanel linija samo u Zagrebu: L`Intemporel de Chanel

intemporel-de-chanel

Zagreb ponovno dobiva ekskluzivu iz svijeta kozmetike. Chanel će isključivo u luksuznoj parfumeriji Martimex na Trgu bana Jelačića 11, predstaviti limitiranu kolekciju L`Intemporel de Chanel koja je inspirirana modnom legendom – Chanel torbicom 2.55.

Ova kolekcija se sastoji od L`Intemporel de Chanel palete sjenila i posebno osmišljenog laka za nokte.

intemporel-de-chanel

Paleta L`Intemporel de Chanel sadrži pet harmoničnih nijansi sjenila koje na površini imaju stilizirani motiv prave kože i lanca baš kao što je to na torbici 2.55. Crno mat sjenilo je obavezno za naglašavanje kontura oka, a prate ga nijanse šljive i zelene za dodatno sjenčanje kapaka u ovisnosti želimo li postići topliji ili hladniji izgled. Srebrno bijelo sjenilo osvijetljava kapke, a zlatna nijansa dodaje završni dodir svijetla. Ove nijanse se jednostavno kombiniraju i prikladne su za dnevni i večernji make up. Cijena palete je 489 kn.

intemporel-de-chanel

Aludirajući na srebrni lanac ikonske Chanel 2.55 torbice, osmišljen je metalik srebrni lak za nokte u nijansi Intemporel. Cijena laka za nokte je 198 kn.

Kolekcija L`Intemporel de Chanel ekskluzivno je dostupna samo u parfumeriji Martimex na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Osim ove limitirane kolekcije, u Martimexu na Trgu možete probati i ekskluzivne Chanel mirise Les Exclusifs.

Tags: chanel, martimex, intemporel

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Ekskluzivna Chanel linija samo u Zagrebu: L`Intemporel de Chanel