Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Energija, bezbrižnost i razigranost ljeta: L'été Papillon de Chanel

chanel-lete-papillon

Chanel je ovo ljeto crpio inspiraciju iz beskrajnih kombinacija boja leptirovih krila, a sama kolekcija nazvana je L'été Papillon de Chanel. Ljeto u bojama leptira je limitirana kolekcija, jednako kao što leptira vidite jedan dan, a drugi dan ga već zamijeni novi još ljepši.

Inspiriran leptirovovim krilima dok lete u azurno nebo, kretivni direktor Chanela Peter Philips odabrao je najvibrantnije boje, kombinirajući poetsku ljepotu nježnih krila sa energijom, zaigranošću i bezbrižnošću najljepšeg godišnjeg doba.

chanel-lete-papillon

Ljetne boje koje Chanel preproučuje su zlatnožuta, električno plava, zelena i intezivna boja koralja... Novitet su olovke za oči Stylo Eyeshadow koje se koriste preko cijelog kapka kao sjenilo. Praktične 2-u-1 olovke za oči imaju laganu, dugotrajnu formulu koja osigurava blistave boje na očima. Posebno su formulirane sa visoko koncentracijom vode, a njihova kremasta tekstura daje instant osjećaj svježine. Vrh olovke omogućuje jednostavnu primjenu. Može se koristiti kao tuš ili kao sjenilo sa blažim i jačim intenzitetom, a u samo jednom sloju možete dobiti pokrivenost. Ima mokri učinak i gustu blistavu boju. Dolazi u šest nijansi preuzetih izravno iz prirode. Tri su osnovna tona za osvjetljavanje i oblikovanje očiju (Black Stream, Moon River i Cool Gold) i tri vesela tona u plavoj, zelenoj i ružičastoj (Blue Bay, Jade Shore i Pink Lagoon), a cijena im je 232 kune.

chanel-lete-papillon

Oči su okvirene vodonepropusnom maskarom Inimitable Waterproof u četiri ljetne nijanse – Aqua Blue (plavkasto zelena), Lime Light (nježno mliječno zelena), Zest (jarko žuta) i Blue Note (elektrino plava), a mogu se nanositi na vrhove trepavica preko crne baze. Cijena Inimitable Waterproof maskara je 240 kuna.

chanel-lete-papillon

Ultimativna ljetna nijansa je definitivno prava plava - True Blue u kojoj dolazi olovka za oči Stylo Yeux Waterproof. Naglašava i ističe sve boje očiju, a cijena joj je 195 kuna.

chanel-lete-papillon

Ovo ljeto je naglasak na prirodnoj boji usana. Sjajila Lévres Scintillantes i ruževi Rouge Coco Shine naglašavaju usne nježnim bojama breskve i maline. Rouge Coco Shine dolazi u nijansama Pygmalion i Idylle, a cijena im je 244 une, dok Levres Scintillantes sjajila dolaze u nijansama Eden, Envolée i Zéphyr, a cijena im je 211 kuna.

chanel-lete-papillon

Nokti su ukrašeni bojom najfascinantnijih leptira čija se krila prelijevaju u nijansama plave, zelene i koraljne. Obogaćeni novim ekskluzivnim pigmentima Chanelovi lakovi za nokte Le Vernis dolaze u bojama Bel-Argus (nebesko plava), Azuré (duboka plavo-zelena) i Lilis (egzotična koraljna), a cijena im je 186 kuna.

Tags: make-up, ljeto, chanel

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Energija, bezbrižnost i razigranost ljeta: L'été Papillon de Chanel