Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Fuzija najbolje njege i make-upa: Clarins BB Skin Perfecting Cream

clarins-nature-bb-skin-perfecting-cream

'Još jedna BB krema? Ne!', tako je kampanju za svoju novu BB kremu počeo Clarins. Clarins BB Skin Perfecting Cream nije još jedna u nizu BB krema, kažu, ona je idealna fuzija njege kože i make-upa.

Lansirana je pod sloganom 'B you, only better', a iz Clarinsa pitaju svoje kupce: 'Da li je lijepa koža ono što tražite? Ako je odgovor da, ne tražite dalje.'

clarins-nature-bb-skin-perfecting-cream

Clarins BB Skin Perfecting Cream revitalizira, štiti i izjednačava boju kože u jednom koraku. Sve prednosti proizvoda za njegu kože i instant rezultata make-upa sad dolaze u samo jednom proizvodu. Clarinsova BB krema prirodno smanjuje nesavršenosti te se s njom postižu savršen prirodni izgled – bez make-upa.

Osim što štiti kožu, poboljšava i oživljava put svake boje i podtona zahvaljujući formuli sa pomno odabranim sastojcima biljnog podrijetla.

BB Skin Perfecting Cream tonirana je krema koja daje savršenu količinu boje, omogućuje koži da 'diše', a ton izgleda kao da ne nosiš make-up. Zahvaljujući kompleksu '3D Radiance' pigmenata na poboljšava ljepotu kože, osvjetljava i zaglađuje. Akne i nepravilnosti, čaki i crvenilo postaju manje vidljivi.
Ako imate umoran, siv ten i tamne krugove ispod očiju, ova BB krema je idealna za vas jer oživljava ugasli, umorni ten.

clarins-nature-bb-skin-perfecting-cream

Dolazi u tri nijanse – 01 Light, 02 Medium i 03 Warm koje su idealne za sve tipove kože te oživljava i podižu joj tonus. Organski kiwi ekstrakt poznat je po svojim antioksidativnim svojstvima. Bogat je vitaminom C koji pomaže stimulirati stanice kože. Za hidrataciju ključan je ekstrakt katafray koji se nalazi i u HydraQuench liniji i koji poboljšava prirodni proces hidratacije kože te pojačava njenu barijeru.

BB Skin Perfecting Cream sadrži i ekskluzivni Clarinsov Anti-Pollution kompleks, mineralne filtre sa SPF 25 i PA+++ koji štite kožu od slobodnih radikala, onečišćenja i zunčevog zračenja.

Preporučena maloprodajna cijena BB Skin Perfecting Cream je 247 kuna.

Tags: tonirana, puder, njega, clarins

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Fuzija najbolje njege i make-upa: Clarins BB Skin Perfecting Cream