Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Givenchy ÉCLAT MATISSIME: Matiranje bez isušivanja

Jedno od pitanja koje su Givenchyevi klijenti postavljali stručnjacima u Givenchyu je i ono o prirodnom sjaju na mat koži. Tako je nastao Éclat Matissime – puder ultra lagane teksture koja matira kožu, ali ujedno čuva i njen prirodni sjaj.

Namjenjen je kombiniranoj i masnoj koži, kontrolira lučenje sebuma te daje dugotrajan, satenski mat efekt. Koža je glatka sa smanjenim porama, a mat efekt traje 9 sati.

Gledajući kroz povjest, puderi za masnu i kombiniranu kožu bili su puni talka i jedina im je svrha bila da skupljaju masnoću kao blotting papirići. Također su spriječavali izlučivanje sebuma što je rezultiralo još većim maščenjem jer je koža imala potrebu da se brani od agresivnog isušivanja. Ovaj začarani krug je ostavljao na koži efekt maske, uvlačio se u bore te je davao nezdravi izgled. Danas, napretkom tehnologije, ni puderi više nisu što su nekad bili.

Eclat Matissime Fluid Foundation je lagana podloga koja pogađa savršenu ravnotežu između prirodnog sjaja i mat izgleda te ne isušuje kožu. Samo jedna kap pudera sadrži koktel aktivnih sastojaka koji imaju sposobnost ‘čišćenja’ kože zahvaljujući kombinaciji đumbira, astringenta i cimeta.

Izgleda da u Givenchy počinju i razmišljati o ženama koje znaju koju nijansu nose pa tako Éclat Matissime ima iste nijanse kao i Photo’Perfexion Light, samo sa predznakom Mat u imenu boje. Ima SPF 20 PA++ i dolazi u nijansama N°2 Mat Shell, N°3 Mat Sand, N°4 Mat Beige, N°5 Mat Honey, N°6 Mat Gold i N°7 Mat Ginger.

Maloprodajna cijena Éclat Matissime pudera je 336 kn.

Tags: make-up, givenchy, puder, makeup

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Givenchy ÉCLAT MATISSIME: Matiranje bez isušivanja