Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Glamur i elegancija: Avon Luxe

avon-luxe

Najnovija Avonova linija make-upa donosi nam dašak Hollywooda. Glamurozno zlatno pakiranje nove linije zajedno sa dragocjenim sastojcima i intenzivnim bojama idealna su kombinacija za savršeno očaravajući izgled.

Savršeno profinjen izgled lako je postići zahvaljujući laganoj podlozi, mat puderu u kamenu, postojanim ruževima i sjajilima za usne, najširem spektru nijansi sjenila te klasičnoj crnoj kvalitetnoj maskari i tušu za oči.

LUXE MEDALJON SA SJAJILOM ZA USNE

Nekad su se u medaljonima čuvale fotografije najbližih, ali vremena i trendovi se mijenjaju pa je praktičnost u kombinaciji sa zlatnom elegancijom savršeno ukomponirana u jedinstveni Luxe medaljon sa sjajilom za usne. Cijena mu je 125 kuna ili 74 kn uz narudžbu bilo kojeg proizvoda iz kolekcije Luxe.

avon-luxe

LUXE RUŽ ZA USNE

Eleganciju i glamur gotovo je nemoguće postići bez dobrog ruža. Avonov Luxe ruž za usne dostupan je u čak 15 nijansi, a njegova luksuzna formula kombinira čistu svilu i plumping kompleks za pune i glamurozno sjajne usne koje su božanstveno meke i hidratizirane od prvog nanošenja. Cijena mu je 64 kune.

avon-luxe

LUXE PALETA SJENILA ZA OČI

Neovisno o tome želi li se postići nježni, casual, seksi ili vamp look, sjenila su uvijek najbolji alat. Stoga je Avon u sklopu svoje linije Luxe pripremio šest veličanstvenih paleta s po pet postojanih nijansi bogatih pigmentima boje za fantastične dnevne i večernje kombinacije. Palete možete kupiti po cijeni od 84 kune.

avon-luxe

 

LUXE TUŠ ZA OČI

Glamurozan izgled koji jamči Luxe tuš za oči više nije rezerviran samo za svečane prigode. Lako se i precizno nanosi u samo jednom potezu i zadržava svjež izgled tijekom cijelog dana te ga je uistinu jednostavno uklopiti u svakodnevni look. Ovaj tuš za oči definira oči zavodljivim linijama i pruža im jedinstvenu eleganciju. Možete ga naći po cijeni od 74 kune.

avon-luxe

LUXE MASKARA

Kraljica elegancije, maskara za oči, kruna je u postizanju glamuroznog izgleda. Avonova Luxe maskara trepavicama daje ultratamnu boju i očaravajući izgled zahvaljujući prahu crnih dijamanata koji sadrži. Tu je i klasična četkica koja omata trepavice i definira ih od korijena do vrhova bez stvaranja grudica. Dostupna je u crnoj i smeđoj boji po cijeni od 79 kuna.

avon-luxe

LUXE SJAJILO ZA USNE

Sjajilo za usne neizbježan je detalj koji ne samo da čini usne sjajnima i podatnima, već ih štiti od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Tako je u okviru Avonove linije Luxe dostupno sjajilo za usne koje se lako nanosi i pruža prekrasnu sjajnu boju. Bogata hidratantna formula omata usne raskošnim sjajem te im pruža savršenu zaštitu za hladne zimske dane. Cijena sjajila je 64 kune.

avon-luxe

LUXE PODLOGA ZA LICE

Svaka žena želi svom licu osigurati postojanu podlogu koja će nahraniti kožu te je čuvati od štetnih vanjskih utjecaja. Luxe podloga za lice savršen je izbor upravo zahvaljujući svojoj hidratantnoj, blistavoj formuli koja istovremeno dopušta koži da diše, dajući joj ujednačen i gladak izgled. Podlogu možete naći po cijeni od 99 kuna.

LUXE PUDER U KAMENU

Idealan puder bi licu trebao osigurati što prirodniji mat izgled. Avon je stoga svoju Luxe liniju obogatio puderom u kamenu koji se lako nanosi i daje savršen završni dodir. Puder je zahvaljujući svom sastavu prepun raznobojnih pigmenata koji prekrivaju nesavršenosti i čine ten ujednačenijim, cijena mu je 99 kuna.

Tags: make-up, avon

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Glamur i elegancija: Avon Luxe