Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Idealan, blistavi ten: Vichy Teint Idéal puderi

vichy-teint-ideal

Svaka žena u potrazi za puderom želi da joj koža bude blistava, hidratizirana i njegovana. Vichy je stoga lansirao liniju  pudera Teint Idéal, prvu liniju Vichy blistavih pudera koji otkrivaju idealan ten.

Teint Idéal puderi su primjereni za sve žene bez obzira na godine, dok su teksture prilagođene različitim tipovima kože. Inovativna tehnologija tekuće svjetlosti pruža maksimalni učinak blistavosti te  lagane i nemasne  teksture  bez učinka maske i težine ujednačavaju ten dajući potpuno prirodan rezultat.

L'Oreal istraživanje je utvrdio da je za žene idealan puder onaj sa kojim koža izgleda prirodno, koji pruža osjećaj 'gole kože', dubinski hidratizirane i njegovane te blistave.

Nova linija pudera Teint Idéal otkriva  idealan ten svakog tipa kože. Prirodan izgled, idealan ten i blistavi sjaj samo su neke od odlika nove linije Vichy pudera. Svi proizvodi objedinjuju naprednu formulu s aktivnim sastojcima i besprijekornim teksturama koje se  stapaju s epidermisom te ga obavijaju  svjetlošću. Puderi sadrže tehnologiju tekuće svjetlosti- moćne čestice koje reflektiraju i propuštaju svjetlost te pružaju kontinuirani i ujednačeni  blistavi tok. Kompleks aktivnih sastojaka transformira kvalitetu kože te potiče njen idealan prirodan izgled.

vichy-teint-ideal

Teint Idéal tekući puder je blistavi tekući puder za normalnu do mješovitu kožu koji pruža prirodan i ujednačen izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje. Tehnologija tekuće svjetlosti 'Liquid Light Technology' zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal tekući puder pruža učinak osvježenja prilikom svakog nanošenja, kao i baršunast, mat osjećaj na koži. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.

vichy-teint-ideal

Teint Idéal kremasti puder za za suhu kožu pruža prirodan, ujednačen i blistav izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje. Teint Idéal kremasti puder obogaćen je hidratantnim sastojcima i vitaminom E i Cg za dodatnu udobnost i zaštitu suhe kože. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.

vichy-teint-ideal

Teint Idéal kompaktni puder za sve tipove kože ujednačava i korigira ten te pruža blistavi i prirodan izgled kože. Kompaktni puder dostupan je u dvije nijanse te sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog učinka na površini kože. Blistava i baršunasto-glatka tekstura osigurava postojanost tokom cijelog dana.

Teint Idéal brončani puder pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namijenjen je svim tipovima kože te je dostupan u univerzalnoj nijansi za svaki ten.

Preporučena maloprodajna cijena Teint Idéal tekućeg i kremastog pudera je 162 kune, a kompaktnih 193 kune.

Tags: puder, vichy

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Idealan, blistavi ten: Vichy Teint Idéal puderi