Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Idealan ruž za Valentinovo: Clarins Rouge Prodige

Clarins Rouge Prodige savršen je ruž za žene koje žele naglasiti svoju ženstvenost, a traže dugotrajnost i postojanost. Formula koja bez premca daje dugotrajnu boju na usnama i sjaj te osigurava da se ruž koji ste nanijeli zadrži satima na usnama.

Clarins Rouge Prodige True Colour & Shine ruževi imaju bogatu, kremastu teksturu koja ujedno njeguje usne. 'High fidelity pearl' tehnologija osigurava da boja i sjaj budu istovjetni kao u trenutku kad ste nanijeli ruž.

'High Fidelity Pearl' je vrsta polimera sastavljenog od različitih molekula koji obojene pigmente drže na okupu. Od drugih aktivnih sastojaka izdvajamo ekstrat morskih algi pruža dubinsku njegu i hidrataciju te njeguje usne. Zahvaljujući suncokretovom ulju i uljnoj repici pruža intenzivnu boju i sjaj te djeluju kao zaštitni sloj na usnama opskrljujući ih esencijalnim masnim kiselinama. Kompleks ceramida i voskova štite usne od dehidracije i vanjskih utjecaja te ih izglađuju. Širok raspon boja omogućuje svakom da pronađe svoju nijansu.

Maloprodajna cijena Clarins Rouge Prodige ruža je 165 kn.

Sve o crvenom ružu možete pročitati u četvrtom broju Ogledala:

Tags: make-up, rouge, makeup, ruž, clarins, prodige

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Idealan ruž za Valentinovo: Clarins Rouge Prodige