Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Idealan ten za idealnu kožu: Vichy Idealia BB krema

vichy-idealia-bb-krema

I Vichy je lansirao BB kremu i to u liniji proizvoda za idealnu kožu Idealia. Revolucionarna Idealia BB krema ima jedinstvenu tehnologiju 'protiv sivog tena' te objedinjuje najbolje od njege kože, šminke i UV-zaštite (mineralni pigmenti, Kombucha i UVA/UVB-filtri).

vichy-idealia-bb-krema

Idealia BB krema je inovacija koja u jednom koraku otkriva ljepšu kožu zahvaljujući formuli obogaćenoj jedinstvenim kompleksom (kombucha+sistem UV filtera) i laganim reflektirajućim pigmentima koji u trenutku daju blistav sjaj sivom tenu. Ekskluzivna tehnologija 'protiv sivog tena' pruža trenutni i dugotrajni učinak. Koža je hidratizirana a ten je ujednačen i blistav. Svaki dan, obojana formula pomaže vidljivom zaglađenju sitnih bora, smanjenju tamnih mrlja i štiti kožu od djelovanja dnevnih UV zraka. Tekstura je lagana, ugodna i ne ostavlja masni trag. Može se koristiti samostalno ili nakon nanošenja dnevne njege lica. Proizvod je dostupan u dvije nijanse i primjeren je za osjetljivu kožu te sadrži termalnu vodu Vichy koja smiruje i obnavlja kožu.

vichy-idealia-bb-krema

Osim što u trenu uklanja sivilo s površine, Idealia je i prva BB krema koja to čini i dubinski, ponovno stvarajući kvalitetu idealne kože iz dana u dan. Ružičasti mineralni korektivni pigmenti za trenutačno uklanjanje sivila prikrivaju nepravilnosti, ujednačuju ten i daju blistavi izgled koži lica. Također ne isušuju i nježni su prema osjetljivoj koži.

Kombucha je prvi aktivni sastojak za sjajniji ten koji uklanja sivilo iz svih slojeva kože. Danas znamo da je najčišći sjaj kože sakriven duboko u dermisu. Dokazan je učinak koji glikacija ima na ukrućivanje proteina što dovodi do gubitka elastičnosti, zdravoga sjaja kože i sporije obnove. Njen utjecaj na boju kože nedavno je otkriće. Gubitak elastičnosti stvara lokalne mikrotenzije i mikrofrakture koje narušavaju površinsku homogenost i tako smanjuju sposobnost kože da reflektira svjetlost te slojevi kože postaju neprozirni i gube sjaj. Glikacija uzrokuje značajnu promjenu boje dermisa i epidermisa koji postaje zagasitiji i sivkast. Zahvaljujući djelovanju protiv glikacije kombucha povećava sjaj kože, transparentnost i bistrinu.

Svakodnevna učinkovita zaštita protiv UVB i UVA-zraka (SPF 25/PA+++)je značajka Idealia BB kreme. UVB-zrake apsorbira epidermis dok UVA-zrake prodiru dublje u dermis utječući na boju kože. Nastaje oksidacijski stres oko melanocita koji uzrokuju prekomjernu tvorbu melanina potičući razvoj pigmentnog znamenja. Laboratoriji Vichy otkrili su da upravo taj proces mijenja boju kože u sivo te koža  gubi transparentnost.

vichy-idealia-bb-krema

Idealia BB krema  je dnevna njega za kvalitetu i ten idealne kože. U liniji Idealia nalazi se još i Idealia PRO njega koja korigira pigmentacijske mrlje i Idealia krema za glatku kožu zdravog sjaja. Oba proizvoda mogu se koristiti zajedno sa Idealia BB kremom za cjelovitu rutinu dnevne i noćne njege.

Idealia BB krema je dostupna je u dvije nijanse light i medium, ispitna je pod dermatološkim nadzorom i prilagođen je i osjetljivoj koži, a cijena joj je 187 kuna.

Tags: vichy, krema, njega, idealia

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Idealan ten za idealnu kožu: Vichy Idealia BB krema