Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Igra pogleda: Chanel Jeux de Regards

chanel-jeux-de-regards

Svoju novu maskaru Le Volume de Chanel (--> link), Chanel je lansirao u sklopu kolekcije make-upa za oči Jeux de Regards čije ime možemo prevesti kao 'igre pogleda'.

Chanelovu Jeux de Regards kolekciju razvio je Peter Phillips, kreativni direktos Chanel make-upa, a glavna nit vodilja ove kolekcije je poticanje na otvorenost, na igru. Kolekcija poziva žene da otvoreno izraze svoju ženstvenost da bez bojazni daju svoj osobni 'touch' svemu što rade.

Zvijezda kolekcije je nova maskara Le Volume de Chanel koja naglašava svaku pojedinu trepavicu i bojom i intezitetom i teksturom.

chanel-jeux-de-regards-indigo

Savršenu kombinaciju čini Le Volume de Chanel maskara i indigo dio kolekcije – sjenila i olovke za oči u modernim bojama džinsa i dubokoj crnoj. Paleta sjenila Les 4 Ombres dolazi u nijansi 41 Fascination i daje izuzetnu elengaciju u plavim nijansama – mat zeleno-indigo nijansa pomiješana sa satensko-plavom naglašene daškom svjetlosti ili tame. Osim palete, nova nijansa Illusion D'Ombre kremastih sjenila dolazi u boji 91 Apparition, a vodootporne olovke za oči u bojama 35 Gris i 70 Black Shimmer uokviruju pogled.

chanel-jeux-de-regards-brown

Za one kojima je indigo ton očiju previše, u kolekciji se nalaži i smeđe-zlatna verzija. Paleta sjenila Les 4 Ombres u nijansi 42 Seduction savršeno se usklađuje sa tenom. Daje suptilnu sofisticiranost pogledu koji osvjetljen bojom breskve  bež sa diskretnim naglaskom intezivno smeđe. Illusion D'Ombre u nijansi 90 Convoitise zaokružuje pogled zlatno-bež aureolom, zajedno sa olovkama u bojama 84 Taupe, 100 Santal i 20 Espresso.

chanel-jeux-de-regards

Kolekciju Jeux de Regards možete naći u ovlaštenim Chanel parfumerijama, a cijena palete sjenila Les 4 Ombres je 389 kuna, Illusion D'Ombre sjenila 231 kunu, vodootpornih olovki za oči 187 kuna te maskare 235 kuna.

chanel-jeux-de-regards-illusions-d-ombre

Tags: make-up, chanel, maskara, oči

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Igra pogleda: Chanel Jeux de Regards