Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Irina Shayk predstavlja novu make-up liniju Avon

avon-irina-shayk

Novu Avonovu make-up liniju predstavlja Irina Shayk koja je na globalnom nivou zaštitno lice kampanje i njezine će fotografije krasiti Avonov katalog i reklamne materijale.

avon-makeup

Kao make-up model radit će i sa vizažisticom Lauren Andersen na prikazivanju načina šminkanja putem video uradaka, fotografija i savjeta kojima će Lauren pokazivati Avon korisnicima kako najbolje postići željeni izgled uz novi Avon make-up.

Nova Avon make-up linija potpuna je kolekcija make-up proizvoda vrhunske kvalitete koji, zahvaljujući novoj True Color tehnologiji s pigmentima koji se otpuštaju tijekom nošenja, čine boju raskošnom i dugotrajnom.

avon-makeup

Pigmenti u Hidrokolor ružu za usne stvaraju postojane i odvažne boje. Sadrže hranjivi shea maslacem koji usnama daje izražajnost i mekoću. Nova formula bogata je česticama ulja od drenjina (arcticberry), antioksidantima, hranljivim sastojcima i omega uljima,  obogaćena vitaminom E i uljem te sa zaštitnim faktorom SPF 15. Ruževi iz Avon kolekcije dostupni su u nekoliko varijanti: sjajni, mat i sa satenskim finišem.

avon-makeup

Nova moderna četvrtasta pakiranja rumenila i sjenila za oči savršeno kombiniraju jednostavnost i neprolaznu eleganciju. Sjenila za oči su dostupna u svjetlucavim i metalik bojama, sa šljokicama ili u mat nijansama. Odabir između 90 različitih nijansi i četiri različita pakiranja - paleta nijansi čistih prirodnih boja u rasponu od svakodnevnih do smjelijih tonova. True Color tehnologija omogućava postojanost boje, boja koju vidite u paleti bit će i boja koju dobijete kad ju nanesete na oči.

avon-makeup

Tags: make-up, novu, predstavlja, liniju, avonov, kampanje, irina, shayk, njezine, fotografije, krasiti, reklamne, materijale, katalog

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Irina Shayk predstavlja novu make-up liniju Avon