Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

IsaDora maskare za osjetljive oči

isadora-mascara

Skandinavski make-up sa 75-godišnjom tradicijom brand IsaDora poznat je po visokokvalitetnim formulama bez dodatka  umjetnih mirisa.

IsaDora sadrži samo pigmente i sastojke koji su u skladu s najstrožim standardima, pa je pogodna i za osjetljivu kožu.

Proizvodi imaju posebni sigurnosni sistem koji jamči originalne, zatvorene i svježe proizvode koji garantiraju kupcu da ih nitko prije nije otvarao ili koristio.

Od 28.01.-11.02.2013. IsaDora ima posebnu akcijsku cijenu svojih maskara pa ih možete naći već od 94 kune.

isadora-build-up-mascara-extra-volume

Build-up Extra Volume - dramatično produžene i punije trepavice

Elastična tekstura koja se brzo suši omogućuje primjenu u više slojeva. Posebna XL- četkica daje trenutni volumen, dizajnirana da razdvaja, definira i naglašava svaku trepavicu. Build-up Extra Volume  maskara ima dvije boje pakiranja – crveno i plavo za vodootpornu maskaru. Dolazi u tri nijanse crna, smeđa i plava, a redovna joj je cijena 119 kuna (12 ml).

isadora-flash-curl-mascara

Flash Curl maskara - za podizanje i formiranje trepavica

Posebna formula za uvijanje trepavica zahvaljujući posebno dizajniranoj uvijenoj četkicai. Brzo se suši te je vodootporna. Sadrži pantenol te vitamine C i E, a dolazi u dvije nijanse crnoj i smeđoj po redovnoj cijeni od 119 kuna.

isadora-hypo-allergenic

Hypo Allergenic maskara - za jako osjetljive oči i kratke trepavice

Bez aditiva koji u ekstremnim slučajevima mogu izazvati alergijske reakcije. Posebno tanka četkica omogućuje precizno nanošenje. Oftamološki testirana i ne sadrži aktivne sastojke. Tri su nijanse crna, smeđa i plava, a redovna joj je cijena 119 kuna.

isadora-precision-mascara

Precision maskara - maskara za svaki dan

Maskara za volumen koja produljuje i razdvaja trepavice tankom preciznom četkicom. Ima bogatu pigmentaciju sa sjajim efektom. Mala specijalna četkica sa elastomerima dizajnirana je za prekrivanje baš svake trepavice. Tri su nijanse crna, smeđa i plava, a redovna joj je cijena 129 kuna.

isadora-big-bold-mascara

Big Bold maskara - instant super volumen

Kremasta tekstura s intenzivnim pigmentom boje crnog ugljena i ekstra velikom četkicom koja se sastoji od mješavine kratkih i dugih dlačica. Dolazi samo u jednoj nijansi, a pakiranje je od 14 ml. Cijena joj 129 kuna.

IsaDora maskare možete naći ekskluzivno u Muller parfumerijama.

Tags: make-up, maskara, isadora

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up IsaDora maskare za osjetljive oči