Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Iskažite ljubav frezijom: Oriflame You Dazzle kolekcija

Kolekcija You Dazzle koju su kreirali u Oriflame kozmetici nadahnuta je cvijetom frezije, a njome slave međunarodni Dan žena.

You Dazzle linija proizvoda je idealan način za iskazivanje ljubavi i divljenja prema ženama i prigodan poklon za Međunarodni dan žena. Riječ je o kolekciji proizvoda nadahnutoj svijetlim cvijetom frezije. Elegantni cvijet frezije ocrtava gracioznost, te se tradicionalno koristi za iskazivanje prijateljstva i ljubavi. Idealan začetnik ove kolekcije...

You Dazzle kolekcija uključuje kremu za tuširanje, sapun i kremu za ruke te Pure Color You Dazzle ruževe za usne.  Kolekciju odlikuje svježi i dinamičan cvjetni miris. You Dazzle krema za ruke (29 kn) hidratizira kožu, čini je mekom i brzo se upija, krema za tuširanje (45 kn) ne sadrži sapun, pH uravnotežena i ostavlja kožu mirisnom, a You Dazzle sapun (19,90 kn) dovoljno je blag za svakodnevno korištenje.

Novi Pure Colour You Dazzle ruževi za usne limitiranog su izdanja i dolaze u 5 intenzivnih nijansi - Fresh Beige, Pink Petal, Violet Dew, Red Blossom and Dazzling Pink… Cijena You Dazzle ruža je 24,90 kn.

Tags: oriflame

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Iskažite ljubav frezijom: Oriflame You Dazzle kolekcija