Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Izgled gole kože: Lancôme Teint Miracle kompaktni puder

Nakon uspješnog lansiranja Lancôme Teint Miracle fluid pudera u 2010. godini, od početka rujna u našim parfumerijama se može pronaći Lancome Teint Miracle kompaktni puder sa novom jedinstvenom teksturom.
Izuzetno lagane i mekane teksture, stapa se s kožom ostavljajući prirodan izgled. Može se koristiti suh ili vlažan, ovisno o vašem raspoloženju i izgledu koji želite postići: suho nanošenje služi za izjednačavanje kože, te lagani touch-up u toku dana, a mokro nanošenje omogućava malo više pokrivenosti svojom svježom i kremastom teksturom. Ne isušuje kožu niti pak ostavlja sjajne ili puderaste tragove na koži lica. Spužvica za nanošenje koja se nalazi u pakiranju je dvostruka, glatka strana lagano izjednačava ten dok svilenkasta strana precizno skriva eventualno preostale nedostatke na licu. Nanosi se na čelo, jagodice i nos, od centra lica prema van. Koža je zaštićena svaki dan zahvaljujući faktoru zaštite SPF 15.

Teint Miracle rezultat je 10-godišnjeg istraživanja Lancômeovih stručnjaka te je svojim dolaskom na tržište nagovijestio novu stepenicu u dekorativnoj kozmetici, predstavljajući se kao proizvod koji oponaša izgled gole kože. Tajna leži u čudesnoj uporabi svijetla kako bi se postigao prirodan izgled, a ova je formula pokazala fantastične rezultate vrlo brzo i jako brzo je postao jednim od najpopularnijih proizvoda. 25 internacionalnih nagrada u ženskim časopisima i preko 2.6 milijuna zadovoljnih žena u prvih 7 mjeseci prisutnosti proizvoda na tržištu, dokaz su da je riječ o jednom od najtraženijih tekućih pudera.
Predstavljanje ovog kompaktnog pudera iz iste porodice je revolucionarno otkriće Lancôme istraživačkog tima: svjetlost se ne reflektira samo na površini kože, već dolazi i iznutra. Ovo 'unutarnje svjetlo' u kombinaciji s površinskim sjajem budi prirodnu auru kože. Obogaćen Aura-Inside tehnologijom, ovaj puder već pri samom dodiru s kožom ispravlja sve njezine nedostatke izjednačavajući ten, a da je pri tom potpuno nevidljiv. Ten lica na taj način na čudesni način sjaji savršenim sjajem koji djeluje apsolutno prirodno.

Ovaj kompaktni puder dolazi u 6 različitih nijansi: 01 Beige Albâtre, 02 Lys Rosé, 03 Beige Diaphane, 04 Beige Nature, 045 Sable Beige, 05 Beige Noisette, a preporučena cijena je 350 kuna.

Tags: make-up, puder, lancôme, makeup, teint, miracle

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Izgled gole kože: Lancôme Teint Miracle kompaktni puder