Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Između nježnosti i strasti: Chanel États Poétiques jesenska make-up kolekcija

chanel-fall-2014-etats-poetiques

Gabrielle Chanel bila je fascinirina pjesništvom. S pjesnicima jedijelila istu strast prema ljepoti. A negdje između stihova i odjeće ležala je ideja apsolutne perfekcije, nevidljive očima. Jesenska Chanel make-up kolekcija États Poétiques inspirirana je upravo tom pjesničkom nježnosti - ružičasto u spektru boja, u intezivnoj i krhkoj paleti boja.

chanel-fall-2014-etats-poetiques

Oči su, naravno, u samom srcu ove poetske i romantične kolekcije. Kao što su intenzivne i promjenjive naše emocije, sjenila se mogu nanijeti jednobojno, slojevito ili pomiješana. Sve nijanse ružičaste igraju – nježne i svjetlucave roze, svijetlo roza ili boja maline. Ljubičasta i u boji kupine naglašavaju i inteziviraju pogled. Dodir žute nijanse u unutarnjem kutu oka i sivog laka na noktima su podsjetnik na hirovitu prirodu ljubavi.

chanel-fall-2014-etats-poetiques

Écriture de Chanel je nova olovka za oči koja kombinira jednostavnost i naglašava i definira oči. Ima mekani aplikator koji omogućuje precizno nanošenje – debela ili tanja crta, uz trepavice ili grafički efekt na kapku. Écriture de Chanel je dostupan u dvije klasične i intenzivne nijanse crna i smeđa, a cijena mu je 278 kuna.

chanel-fall-2014-etats-poetiques

Jednobojna sjenila Ombre Essentielle dolaze u intezivnim nijansama: SENSATION svijetlo ružičasta, PALPITATION duboko ružičasta, HÉSITATION intenzivna boja ružinog drva, PULSION duboka boja ribizle,  EXALTATION osnažujući boja maline i ADMIRATION žuta koja zaokružuje cijeli izgled. Cijena mono sjenila je 236 kuna.

chanel-fall-2014-etats-poetiques

Paleta sjenila Les 4 Ombres poésie sastoji se od svijetlih i tamnih tonova za kontrastni make-up koji se koleba između mekoće i intenziteta. Dvije srednje bež nijanse mogu se miješati kako kako bi se dobio satenski efekt gole kože. Čista, svjetla boja ružinog drva osvjetljava unutarnji kut oka, a crvenkasto-smeđe boje sa šljiva-ljubičastim šimerom čini make-up još dramatičnijima. Može se nanijeti kao tanka crta uz trepavice ili s 'smoky' efektom. Cijena palete je 421 kunu.

chanel-fall-2014-etats-poetiques

chanel-fall-2014-etats-poetiques

Osmijeh donosi istu varijaciju boja u beskrajnim kombinacijama sjajnog ruža ili sjajila. Svaka nijansa Rouge Coco Shine ruževa i Lèvres Scintillantes sjajila odgovara sjenila i lakovima iz kolekcije.  Cijena ruževa je 257 kuna, a sjajila 219 kuna.

JOUES Contraste rumenilo u nijansi INNOCENCE suptilno izražava nevinost, kako mu i ime govori. Cijena rumenila je 320 kuna.

chanel-fall-2014-etats-poetiques

Lakovi za nokte iz kolekcije izrazit će svaku emociju na vrhovima prstiju: SECRET mekana mliječno roza evocira nevinost prvog obećanja, ATMOSPHÈRE biserna boja utjelovljuje čaroliju ljubavi, a ORAGE antracit siva pomiješana s plavim donosi turbulencije. Cijena lakova za nokte je 194 kune.

Pogledajte kako je Lisa Eldrigde iskombinirala Chanelov jesenski look:

 

Tags: make-up, kolekcija, inspirirana, chanel, upravo, između, nevidljive, jesenska, očima, nježnosti, états, poétiques, pjesničkom, perfekcije

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Između nježnosti i strasti: Chanel États Poétiques jesenska make-up kolekcija