Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Izniman osjećaj ugode i prirodna ljepota kože: Dr.Hauschka tekući puderi

dr-hauschka-foundation

Svatko ima svoju definiciju ljepote. Neki ju vežu uz besprijekoran ten, drugi izjednačavaju s harmonijom – unutarnjim svjetlom koje isijava kroz kožu. Iako šminka ne može stvoriti ljepotu, može ju istaknuti. Zato je Dr.Hauschka razvio tekuće pudere u četiri prirodne nijanse koji harmoniziraju, pružaju osjećaj ugode i hidratiziraju kožu.

Tekući puder je jednostavan za primjenu jer spaja prirodne nijanse s prozračnom teksturom te ujedno njeguje kožu najfinijim biljnim uljima, voskom i ekstraktima ljekovitih biljaka. Zahvaljujući idealnoj boji koja se prilagođava tonu vaše kože, Dr.Hauschka tekući puderi ujednačavaju ten, dajući mu uravnotežen i svježi izgled.

dr-hauschka-foundation

Nova formula Dr.Hauschka tekućih pudera sadržava mineralne pigmente, odabrane ekstrakte ljekovitih biljaka, najfinija biljna ulja i vosak te prirodna esencijalna ulja koji potiču prirodnu funkciju kože štiteći je pritom od vanjskih utjecaja. Temeljeni su na najfinijim prirodnim sastojcima poput esencija šipka, ulja makadamije i kokosa koji pomažu koži zadržati vlažnost i štite ju. Šipak, osim što potpomaže regeneraciju kože ima i jaka antioksidantna svojstva. Ulje makadamije ključni je element u samom puderu jer se veoma lako upija, a ostavlja osjećaj glatkoće i besprijekoran izgled. Također, jedinstveno je među uljima jer ima veoma visok udio palmitoleinske kiseline koja ima antioksidanska svojstva. Hranjiva svojstva Dr.Hauschka tekućih pudera nadopunjava kokosovo ulje koje kožu čini svileno glatkom.

dr-hauschka-foundation

Nijanse pudera stapaju se s prirodnom bojom kože, prekrivaju manje nepravilnosti, ali istovremeno omogućavaju da njena vitalnost dođe do izražaja. Tekući puder '01 makadamija' namijenjen je ženama s izrazito blijedom puti koje njeguju svoj 'aristokratski' izgled, dok je nijansa '02 badem' nešto toplija nijansa namijenjena većini žena sa svjetlom i srednje svjetlom puti. Za žene s nešto tamnijom puti namijenjena je nijansa '03 kesten' koja je prije svega osmišljena za žene kojima odgovaraju hladni tonovi, dok je za one kojima bolje odgovaraju topliji tonovi osmišljena nijansa '04 lješnjak'.

Dr.Hauschka tekući puderi ne nude samo vizualno, već i mirisno iskustvo. Svježe citrusne note otkrivaju se tek po nanošenju tekućeg pudera na kožu, a potom se razvijaju u blagi miris kokosa i vanilije.

dr-hauschka-foundation

Puderi su predstavljeni hrvatskoj javnosti uz prezentaciju svjetski poznatog make-up stručnjaka Karima Sattara, koji je tom prigodom predstavio novu liniju pudera na našoj poznatoj umjetnici Jeleni Radan. Dr. Hauschka tekući puderi nijanse 01 - 04 dostupni su u pakiranju od 30 ml po cijeni od  151,95 kunu.

Tags: puder, dr.hauschka

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Izniman osjećaj ugode i prirodna ljepota kože: Dr.Hauschka tekući puderi