Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Japanska umjetnost lakiranja: Shiseido Lacquer Rouge

shiseido-lacquer-rouge

Još jedan novitet koji nam je Shiseido pripremio za jesensku sezonu je ruž s kojim usne izgledaju lakirane – Lacquer Rouge.

Novi Shiseido ruževi Lacquer Rouge dolaze u 8 nijansi, a osim intezivne boje i sjaja odlikuje ih i iznimna hidratacija i dugotrajnost.

shiseido-lacquer-rouge

Dick Page, kreativni direktor Shiseida je rekao: 'Ključna stvar ove kolekcije je jednostavnost sjajila 'oženjenog'  intenzivnošću ruža, sa dubokom pigmentacijom i bogatom bojom, dugotrajnim sjajem i blistavošću. Kolekcija lak ruževa stvara trenutni glamur.'

shiseido-lacquer-rouge

Inspiriran japanskom umjetnošću lakiranja, Lacquer Rouge daje intenzivnu boju te usne čini bogato sjajnima. Koristeći jedinstveni učinak sjajila i intenzivnost ruža boja postaje dublja, intenzivira se i postiže se izniman sjaj, a sve to samo sa jednim potezom. Zahvaljujući troslojnom  tehnologiji sloj intezivne boje ne blijedi i traje čitav dan, a naglašava maksimalnu punoću usana te im daje sofisticiran i senzualan izgled. Tri jedinstvena sastojka rade zajedno dajući usnama lak efekt u kombinaciji sa intenzivnom bojom. Hidratantni sloj smanjuje grubost i izglađuje usne za savršeni finiš, a profesionalni aplikator savršeno prijanja uz konture usana i čini nanošenje jednostavnim. Jedno nanošenje djeluje u tri smjera - izjednačava usne, popravlja teksturu te boji usne i, za kraj, iznimni lak sjaj.

Preporučena maloprodajna cijena Shiseido Lacquer Rouge je 203 kuna.

 

Tags: make-up, shiseido, ruž, sjajilo

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Japanska umjetnost lakiranja: Shiseido Lacquer Rouge