Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Jesen u bogatim bojama iz Avona

avon-hidrokolor-rubies-ruz-za-usne

Jesen nosi bogatstvo boja, od crvene i smeđe kao boje lišća, žute poput rijetkog jesenskog sunca te ledene nijanse koje nagovještavaju zimu koja dolazi. Vatrene nijanse ruževa idealne su za blage jesenske večeri, hladne nijanse plave osvježit će naš izgled, blagotvorni balzami nahranit će suhe i ispucale usne, a nokti će postati izraz osobnosti uz šareni buket jesenskih paleta.

Avon je pretočio jesen u kolekcije najljepših paleta boja sjenila, ruževa, svjetlucavih balzama i lakova za nokte kako bi upotpunio jedinstveni doživljaj ovog posebnog godišnjeg doba.

avon-go-glam-paleta

Avon Go Glam paleta make-upa

Ne postoji bolji način za začiniti jesen od kombinacije 34 nijanse najljepših boja iz prirode. Avon Go Glam paleta nudi 20 različitih nijansi sjenila bogate teksture za dugotrajan i postojan sjaj. Tu je i 12 nijansi sjajila za usne koji hrane usne, a ujedno im daju sofisticiran i senzualan sjaj. Za dodatno osvježenje lica tu su i dva rumenila te tri aplikatora za nanošenje, a paleta je upotpunjena neizostavnim ogledalom za pomoć pri nanošenju. Cijena palete je 179 kuna.

avon-hidrokolor-rubies-ruz-za-usne

Avon Hidrokolor Rubies ruž za usne

Sjaj rubina na usnama san je svake žene. Od sada ga je moguće ostvariti zahvaljujući novoj kolekciji Avonovog Hidrokolor Rubies ruža za usne. Ovaj ruž lagano se nanosi i osigurava dovoljnu količinu vlage dajući nevjerojatan sjaj usnama. Dostupan je u čak 6 različitih nijansi koje će usnama dati besprijekoran izgled, a cijena mu je 34 kune.

avon-artic

Artic nijanse

Intenzivne 'ledene' boje odličan su izbor za nadolazeće hladnije dane. Avonova popularna sjenila True Colour Quad dostupna su u četiri intenzivne plave nijanse za look arktičke božice. Uz njih će se idealno uklopiti olovka za oči Diamonds u nijansi Twilight Sparkle te tri nove nijanse Nailwear Pro+ lakova za nokte: umirujuća Chilling Teal, sofisticirana Green Goddess i zapanjujuće hladna Artic Waters. Tu je i kist za ukrašavanje noktiju s četkicom za povlačenje linija i kuglicom za crtanje koji će dodatno 'podići' jesenski look. Ovu ledenu kombinaciju dodatno upotpunjava balzam za usne koji će ih održati njegovanima i sjajnima. CijenaTrue Colour Quad sjenila za oči je 55 kuna, balzama za usne u boji 29 kuna, olovke za oči Diamonds 29 kn, laka za nokte Nailwear Pro+ 29 kuna te kista za ukrašavanje noktiju 19 kuna.

avon-svjetlucavi-balzam-za-usne

Color Trend Svjetlucavi balzam za usne

Ovaj svjetlucavi balzam za usne idealan je za zaštitu usana od neugodnog vjetra i hladnoće, a njegova osvježavajuća aroma čini ga i jako ugodnom. Ne samo da svojim blagonaklonim svojstvima štiti osjetljive usne, već će jesenske poljupce učiniti nježnim i sočnim. Svjetlucavi balzam za usne dostupan je u tri nijanse: Moonbeam koja ostavlja efekt mjesečevih zraka, Twinkle sa efektom iskrica te Starlight s efektom zvjezdanog sjaja. Cijena balzama je 32 kune.

Tags: avon, ruž, paleta, sjenilo

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Jesen u bogatim bojama iz Avona