Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Jesen u metalnim nijansama: Dior Cosmopolite

dior-cosmopolite

Peter Philips, kreativni direktor Diora, jesensku je kolekciju Cosmopolite posvetio Dior ženi - tajanstvenoj, razigranoj i zavodljivoj.

Kako sam kaže, Dior žena je ujedno i bezbrižna i intrigantna i avanturistički raspoložena, igra po vlastitim pravilima i prema svom raspoloženju.

dior-cosmopolite

Kako bi proslavio tu fasinantnu i svestranu ženu, Peter Philips je u jesensku Diorovu kolekciju uvrstio i metalne nijanse za oči, diskretnu ekstravangaciju na noktima, prirodne i sofisticirane nijanse na licu. U ovoje će kolekciji svaka žena pronaći ono što joj treba.

dior-cosmopolite-fluidshadow

U Cosmopolite kolekciji, Dior je lansirao i novitet u svojoj ponudi - Dior Addict Fluid Shadow, tekuća sjenila u metalnim nijansama.  Dior Addict Fluid Shadow dugotrajna su sjenila, a u Dioru su uspjeli oblikovati teksturu tekućine s efektom ogledala i magnetskom blistavošću. S jednim nanonosom ovog sjenila postiže se lakirani izgled na kapcima koji ima visoki sjaj. Sjenila se suše u sekundi, a pigmenti se neprimjetno stapaju s kožom. Moguće ih je korisititi i kao eyeline. Dior Addict Fluid Shadow dolazi u 6 nijansi, a cijena mu je 247 kuna.

dior-cosmopolite-sjenila

Nove dvije palete sjenila 5 couleurs odražavaju razigrani šik i nedostižnu ljepotu Dior žene. Dolaze u nijansama koje se mogu beskrajno kombinirati i stvoriti savršenu ravnotežu između prirodnog i sofisticiranog. Cijena limitiranih paleta sjenila 5 Couleurs u nijansama 766 Exubérante i 866 Eclectic je 429 kuna.

Od 1991. godine, Sourcils Poudre, olovka za obrve, zauzela je mjesto jednog od najbitnijih komada Dior make-upa. Uz već postojeće četiri nijanse, u ovoj kolekciji dolazi u dvije pepeljaste nijanse i u ponoćno plavoj odori. Kombinira vosak i praškasti finish, a jamči besprijekorno popunjen luk obrva. Cijena joj je 186 kuna.

dior-cosmopolite-diorblush-cheek-stick

Rumenila Diorblush Cheek Stick je lako dozirati, ovisno o želji želite li duboku boju ili samo sjaj. Može se koristiti za samo nježno istaknuti jagodice ili za jači naglasak i konturiranje. Peter Philips ga voli nanositi laganim dodirima prstiju, a tri nijanse 675 Cosmopolite Coral, 765 Cosmopolite Rosewood i 845 Cosmopolite Pink daju obrazima laskavu boju s baršunastim finišem. Cijena rumenila Diorblush Cheek Stick je 247 kuna.

dior-cosmopolite-puder

Puder u prahu Dior Skin Nude Cosmopolite daje licu blistavost te se može koristiti i kao iluminator i kao završni puder. Cijena mu je 331 kunu.

dior-cosmopolite-lakovi

Dior Vernis lakovi (189 kn) dolaze u pet novih, blistavih nijansi - 701 Métropolis, 785 Cosmopolite, 791 Darling Blue, 982 Black Out i 001 Miroir. Sofisticirani izgleda je zapečačan noktima u kakhi boji ili u pravoj srebrnoj.

Cosmopolite izgled je zaokružem usnama na kojima blistaju nove nijense Dior Addict Fluid Stick (262 kn). Izrazito pigmentirani, osvjetljavaju lice i plijene pozornost.

 

Tags: make-up, dior, cosmopolite

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Jesen u metalnim nijansama: Dior Cosmopolite