Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Katy Perry kreira i nosi Eylure trepavice

katy-perry-eylure-lashes

Katy Perry u suradnji s Eylureom kreira kolekciju umjetnih trepavica u četiri stila. Na svakoj svojoj turneji nosi Eylure trepavice i kako kaže – obožava ih.

Eylure je dugo planirao suradnju s Katy Perry koja je veliki ljubitelj njihovih umjetnih trepavica. ‘Sad je došao red na mene da imam svoju vlastitu liniju trepavica, željela bih da se moje trepavice svide svima. Kako su se Eylure trepavice kroz vrijeme pokazale kao izuzetno kvalitetne, upravo one bile  su moj izbor’, rekla je Katy Perry.
Kolekcija od četiri vrste umjetnih trepavica namijenjene su svima,  od slatkice do sexy djevojke.  Sve Eylure Katy Perry trepavice su ručno rađene, 100% prirodne i mogu se višekratno koristiti.

katy-perry-eylure-lashes

Sweetie Pie trepavice su savršene za cure koje prvi puta žele isprobati umjetne trepavice. Diskretan volumen i dužina. Za slatkice zavodljivog pogleda.

Oh, Honey  trepavice imaju volumen koji izgleda prirodno i istovremeno glamurozno. Idealne su za svakodnevno korištenje.

Cool Kitty trepavice su omiljene trepavice Katy Perry. Savršene su za večernje izlaske, a vaš će pogledu neodoljivim, a oči mačkastim.

Oh, My! trepavice su dvostruke trepavice, bogate i pune trepavice slojevitog izgleda za najgušće trepavice koje možete zamisliti, a tako izražajne  i nosive. Savršen dodatak za svačije oči.

Katy Perry Eylure trepavice možete naći po cijeni od 69 kuna.

Tags: trepavice, eylure

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Katy Perry kreira i nosi Eylure trepavice