Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kolekcija inspirirana praznovjerjem i nadrealizmom: Chanel Superstition

chanel-superstition

Gabrielle Chanel je uvijek vjerovala u sreću. Njezin privatni svijet bio ispunjen talismanima koji su služili i kao izvor dobre sreće i izvor inspiracije. Chanel je ove jeseni reinterpretirao praznovjerje sa razigranim nadrealističnim duhom i stvorio kolekciju koja će naći puno poklonika – Chanel Superstition.

Stan Coco Chanel u Rue Cambon u Parizu bio je ukrašen brončanim i alabasternim lavovima, svežnjevima pšenice, a broj 5 je bio sakriven u kristalni luster. Jesenska Chanelova kolekcija Superstition miješa raskošne brončane, sivo-bež i kaki tonove s čarobnom zlatno-bež, intenzivnom ružičastom ili tamnocrvenom paletom.

chanel-superstition-blush

Chanel je u ovoj kolekciji lansirao nova kremasta rumenila Crème de Chanel i upario ih sa Rouge Coco ruževima. Crème de Chanel kremasta rumenila su dostupna u šest sjajnih i blistavih nijansi, svilenkasto glatkih na opip koja savršeno odgovaraju nijansama ruževa. Kremasta tekstura rumenila daje svilenkasti osjećaj i satenski finiš, a sadma se rumenila lagano nanose i blendaju. Dolaze u nijansama Destiny (intezivna bež), Présage (marelica), Révélation (koraljno ružičasta), Inspiration (nježno-ružičasta sa plavim podtonom), Affinité (intezivno ružičasta sa plavim podtonom) i Fantastic (bordo).

chanel-superstition-blush

Ruževi Rouge Coco fokusiraju se na razigranoj kombinaciji s odgovarajućim rumenila, stoga i oni dolaze u šest nijansi kako bi bili savršeno upareni sa Crème de Chanel kremastim rumenilima: Destiny sa Rouge Coco Icône, Présage sa Rouge Coco Mystic, Révélation sa Rouge Coco Shine Secret, Inspiration sa Rouge Coco Shine Instinct, Affinité sa  Rouge Coco Shine Rendez-vous
i Fantastic sa Rouge Coco Shine Esprit.

chanel-superstition-sjenila

Oči u jesenskoj kolekciji skrivaju tajnu pokrivenu sa naglašenim trepavicama, a definirane su brončanim odsjajem i uokvirene sa intenzivnom crnom. Paleta sa 4 boje Les 4 Ombres Mystére balansiraju između tamnih i svijetlih tonova za igru zavođenja. Mat khaki i intezivno zlatna khaki čine harmoničan duo koji se stapa u sjeni sivo-bež taupe nijanse sa srebrnim odsjajem i zlačane boje slonovače.

Vodootporna olovka Stylo Yeux Waterproof u nijansi Khaki Précieux idealan je okvir za oči jer ih naglašava sa brončanim sjajem.

Osim palete sa četiri sjenila u kolekciji se nalazi i jednobojna sjenila Ombre Essentielle u nijansi svijetle lavande Hasard i taupe sa metlic odsjajem u nijansi Gri-Gri.

Savršen okvir daju trepavice sa Le Volume de Chanel maskarom u nijansi Khaki Bronze koja pojačava učinak make-upa. Oči otvara dok neočekivani sjaj bronce intenzivira tjajnstveni izgled.

chanel-superstition-lakovi

I boje noktiju su u skladu sa kolekcijom. Lakovi za nokte Le Vernis dolaze u nijansi Élixir – ružičastoj koja se prelijeva u mliječnu boju, Alchimie – metalnom efektu u koji se prelijeva khaki i brončana nijansa te Mysterious koja pokazuje privlačnost khaki nijanse sa natruhom tamno sive.

Cijene kremastih rumenila Crème de Chanel su 281 kunu (limitirana serija), kvarteta sjenila Les 4 Ombres 368 kuna, ruževa Rouge Coco i Rouge Coco Shine 244 kune, sjenila Ombre Essentielle 227 kuna, olovke za oči 195 kuna, maskare Volume de Chanel 240 kune i lakova za nokte Le Vernis 186 kuna.

Tags: make-up, chanel, rumenila

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Kolekcija inspirirana praznovjerjem i nadrealizmom: Chanel Superstition