Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Kolekcija razigranih boja za obraze i usne: Estée Lauder Pure Color Cello Shots

estee-lauder-pure-color-cello-shot

Estée Lauder poziva na igranje bojama i teksturama svojom novom kolekcijom Pure Color Cello Shots.

Kolekciju je kreirao Tom Pecheux i tom je prilikom izjavio da je radio na nježnom, vodenastom izgledu sa dodirom jarke boje. Njegova vizija vodenih boja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U kolekciji se nalaze gel rumenila Color Cheek Rush, ruževi Sheer Rush Lipshine i sjajila Sheer Rush Gloss.

estee-lauder-pure-color-cello-shot

Rumenila Pure Color Cheek Rush gelaste su teksture i nove inovativne formule na bazi vode. Pružaju prozračnu i dugotrajnu boju obrazima. Jednostavno se nanose, brzo, a ostavlja prozračnu boju i blistav sjaj na obrazima. Nanosi se na obraze brzim kružnim pokretima prstiju, a sočna, čista boja daje svježi izgled lica.

Ruževi Sheer Rush Lipshine lagani su transparentno-mliječni ruževi koji klize usnama i ostavljaju sjajnu boju, dok sjajila Sheer Rush Gloss usnama daju visoki sjaj.

estee-lauder-pure-color-cello-shot

Sva tri proizvoda iz Pure Color Cello Shots dolaze u komplementarnim bojama. Pure Color Cheek Rush rumenila dolaze u nijansama Hot Fuse, Pink Patent, X-Pose Rose i Techno Jam, a cijena im je 330 kuna. Ruževi Sheer Rush Lipshine i sjajila Sheer Rush Gloss dolaze u ograničenoj ediciji u nijansama Hot Fuse, Pink Patent, X-Pose Rose, Techno Jam, Poppy Shock i Plexi Pink, a cijene sui m 250 kuna za ruževe i 222 kuna za sjajila.

 

Tags: estée, lauder, rumenilo, ruž, sjajilo

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Kolekcija razigranih boja za obraze i usne: Estée Lauder Pure Color Cello Shots