Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Lagan poput perca: Chanel Vitalumière Compact Douceur puder

chanel-vitalumiere-compact-douceur

Prema Chanelu ten mora biti svjež, lagan, nježan i suptilan. Upravo su zbog tih značajki lansirali novu kompaktni puder Chanel Vitalumière Compact Douceur – podlogu sa savršenim prirodnim sjajem.

Kompaktna podloga Vitalumière Compact Douceur iznenađujući je spoj nježnosti i lakoće te daje ravnomjeran ten koji isijava svježinu i ispravlja znakove umora zahvaljujući optičkom učinku.

chanel-vitalumiere-compact-douceur

Ideja je bila da se napravi lagan puder koji je ugodan za nositi. Vitalumière Compact Douceur pruža udobnost i bogastvo kreme u izuzetno laganom i nježnom puderu. Kremasto-praškasta tekstura postignuta je mješavinom praha, vode i veziva, a udobnost je osigurana aktivnim sastojcima čija je učinkovitost sačuvana polaganim zagrijavanjem prije dodavanja u smjesu.

Zbog svoje formule i aktivnih sastojaka Vitalumière Compact Douceur obećava ugodnu aplikaciju. Formula poznata po svojim hidratantnim svojstvima sadrži ekstrakt breskve koji održava kožu mekom i podatnom tijekom cijelog dana. Osim toga, svjetlosni pigmenti osvjetljavaju lice te raspršuju svjetlost stvarajući pri tom optičku iluziju savršenog tena. U samo jednom potezu ten je savršeno ujednačen i sjajan, a znakovi umora su diskretno uklonjeni.

chanel-vitalumiere-compact-douceur

Vitalumière Compact Douceur dolazi u rasponu od šest nijansi u dvije harmonije – bež nijanse za prirodni ten te rozo-bež za smanjivanje znaova umora. Svaka žena može naći nijansu i intezitet koji joj odgovara, bez obzira na podton kože. Ima srednju pokrivnost, a SPF 10 štiti kožu od sunčevih zraka.

Cijena Chanel Vitalumière Compact Douceur kompaktnog pudera je 422 kune, a samo refilla je 323 kune.

Tags: puder, chanel, kompaktni

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Lagan poput perca: Chanel Vitalumière Compact Douceur puder