Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Lak efekt za savršene usne: Giorgio Armani Ecstasy Laquer

giorgio-armani-ecstasy-laquer

Giorgio Armani Beauty je, u čast petnaeste godišnjice, lansirao novi jedinstveni make-up za usne - Ecstasy Laquer.

Ecstasy Laquer je proizvod koji odražava sintezu vrhunske tehnologije u službi ljepote i jedinstvenog znanja i vještina Linde Cantello, međunarodne visažistice za Giorgio Armani. Kreiran je uz pomoć najnaprednije tehnologije i pruža sasvim novo iskustvo. Sjaji poput laka, hidratizira poput balzama, a postojan je poput tinte intenzivnih boja te je savršena ravnoteža ugode, postojanosti, boje i sjaja.

giorgio-armani-ecstasy-laquer

Voda, bojila, glicerin, žarki pigmenti i sastojci koji daju biserni sjaj stapaju se u nevjerojatni 'colour lacquer'. Ecstasy Laquer usnama odmah pruža osjećaj svježine, mekoće i lakoće. Kako voda isparava, sjajno ulje na površini stvara tanak, nemasni sloj koji se ne lijepi. Blistavi se sloj ne razlijeva i ne razmazuje, a boja je postojana i ne blijedi.

Privlačna, meka tekstura pruža trenutačan osjećaj ugode. Formula nakon sušenja na usnama stvara postojanu zaštitnu strukturu koja sadrži etil-celulozu, obavijajući ih satenski nježnim velom. Sastavni dio formule proizvoda je i poboljšana tehnologija 'light feel system', obogaćena glicerinom, koji usnama pruža intenzivnu njegu kroz osmosatnu hidrataciju. Etil-celuloza, iznimno otporan polimer, pomaže očuvati boju stvaranjem fleksibilnog, sjajnog i ugodnog sloja. Lak efekt pruža blistavost i besprijekoran izgled tijekom šest sati.

giorgio-armani-ecstasy-laquer

Svaka od dvanaest boja u liniji Ecstasy Laquer po mjeri je lacquer s dva moguća finiša - intenzivni lak efekt ili metalik i biserni efekt. Tih dvanaest boja odražavaju svijet Giorgia Armanija, a najprodavaniji ruževi uključuju slavni br. 400, pozivnicu za crveni tepih te br. 402, red-to-go.

Kolekcija Ecstasy Laquer sadrži sedam intenzivnih nijansi s lak efektom (N°201 leather, N°400 four hundred, N°401 red chrome, N°402 red-to-go, N°501 uptown, N°505 crescendo i N°602 vertigo) te pet metalik nijansi s bisernim finišem i iznenađujućim sjajem (N°500 vintage, N°502 boudoir, N°503 fatale, N°506 maharajah i N°600 adrénaline)

Lakirana crna tuba savršenog je oblika i sofisticiranog dizajna, uz nijansiranu gradaciju intenzivne boje. Blago zaobljen aplikator nježno klizi preko usana, savršeno se prilagođavajući njihovom obliku. Jednostavan je za korištenje te pruža besprijekoran rezultat i precizno oblikovanje kontura usana. Vršak aplikatora može se koristiti i za lagano nanošenje.

Preporučena cijena Giorgio Armani Ecstasy Laquer ruža je 259 kuna, a dostupan je ekskluzivno u Douglas parfumerijama na Trgu bana Jelačića i u Arena centru u Zagrebu.

Sve cijene Giorgio Armani kozmetike možete pronaći ovdje --> link


 

giorgio-armani-ecstasy-laquer

giorgio-armani-ecstasy-laquer

giorgio-armani-ecstasy-laquer

giorgio-armani-ecstasy-laquer

giorgio-armani-ecstasy-laquer

giorgio-armani-ecstasy-laquer

Tags: make-up, giorgio, armani, ecstasy

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Lak efekt za savršene usne: Giorgio Armani Ecstasy Laquer