Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Lancôme je nedavno lansirao L’ABSOLU NU paletu ruževa

Na temelju istančanog poznavanja usana, pet patenata i inovativnog pristupaboji i svjetlu, kreirao do sada neviđeni ruž koji obnavlja i pojačava boju, teksturu i prirodan sjaj usana te im daje očaravajuć izgled.

Priča o L'Absolu Nu ružu za usne je počela 1990., kada je Rouge Absolu ponudio suvremenu i sjajnu reinterpretaciju mitskog ruža CLÉ DE COQUETTE iz pedesetih godina prošlog stoljeća koji je kreirao kreirao osnivač Lancômea, Armand Petitjean. Lansiranjem ruža L’ABSOLU ROUGE Lancôme je prvi put upotrijebio pro-xylan – molekulu koja daje učinak punih usana.

 

Želeći poboljšati formulu, napravili su međunarodno istraživanje među ženama različitih kultura. Zahvaljujući tom istraživanju otkrili su da sve žene, bez obzira na etičku pripadnost, žele od ruža iste stvari: definirane konture, sjaj, vlažnost i glatkoća. Rezultat je ruž koji njeguje usne, obnavlja i pojačava prirodan sjaj usana – L'Absolu Nu.

Opti-carmin upotrebljen u formuli ruža u puno većoj mjeri od uobičajenih pigmenata pojačava prirodnu ljepotu usana. Svijetlo crvenom bojom, čija se nijansa razlikuje od tradicionalnih crvenih mineralnih pigmenata, ruž L’Absolu Nu naglašava prirodnu boju usana crvenom nijansom, ključnom za lijepe usne. Osim opti-carmina u formuli L'Absolu Nu ruža su i biserne čestice koje su više od sedam puta nježnije i transparentnije te daju blistav sjaj s primjesama bež i ružičaste boje.

Kako bi istaknuo ljepotu prirodne boje usana, L’Absolu Nu se dijeli u 3 grupe boja koje odgovaraju različitoj pigmentaciji. Tako će svaka žena naći svoj savršeni ruž L’Absolu Nu ruž među 12 nijansi.

Preporučena maloprodajna cijena L'absolu Nu ruža je 245 kn.

 

 

Tags: lancôme, rouge, l’absolu, clé, coquette, l'absolu, ruž

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Lancôme je nedavno lansirao L’ABSOLU NU paletu ruževa